Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ... ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ

Δύο μέρες πριν πέσει το Βερολίνο στα χέρια των Σοβιετικών ο Αδόλφος Χίτλερ έβαλε τέλος στην ζωή του. Άλλες δύο μέρες πρίν τραβήχτηκε η ...




Δύο μέρες πριν πέσει το Βερολίνο στα χέρια των Σοβιετικών ο Αδόλφος Χίτλερ έβαλε τέλος στην ζωή του. Άλλες δύο μέρες πρίν τραβήχτηκε η τελευταία γνωστή φωτογραφία που τον δείχνει ζωντανό.



Η τελευταία γνωστή εικόνα του Χίτλερ λήφθηκε περίπου δύο ημέρες πριν από το θάνατό του, την 28η Απριλίου του 1945, του όπου στέκεται έξω από την είσοδο στο καταφύγιο του όπου επιθεωρούσε τις ζημιές που είχαν προκαλέσει οι εκρήξεις από τους συμμαχικούς βομβαρδισμούς.



Με τη Γερμανία να βρίσκεται σε ερείπια μετά από έξι χρόνια πολέμου, και με την ήττα να επίκειται, ο Χίτλερ αποφάσισε να δώσει τέλος στην ζωή του. Αλλά πριν από αυτό, παντρεύτηκε την Εύα Μπράουν και στη συνέχεια έγραψε διαθήκη του. Το απόγευμα της 30ης Απριλίου του 1945 ο Χίτλερ και η Μπράουν τερμάτισαν την ζωή τους. Ο Χίτλερ με ένα πιστόλι που έστρεψε στον κρόταφο του και η Μπράουν με κατάποση κάψουλας υδροκυάνιου.

crashonline

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.