Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΜΠΕΝ! ΒΙΝΤΕΟ: Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΕΩΡΕΙ ΠΙΘΑΝΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΛΑΚΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΚΣΚΑΦΕΑ!!!

Νέες καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης του μικρού Μπεν στο νησί της Κω ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Η αστυνομία θεωρ...


Νέες καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης του μικρού Μπεν στο νησί της Κω ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Η αστυνομία θεωρεί πολύ πιθανό το ενδεχόμενο ο Μπεν να μην έπεσε θύμα απαγωγής αλλά να καταπλακώθηκε από έναν εκσκαφέα, βρίσκοντας τραγικό θάνατο κάτω από μεγάλο όγκο χώματος.

Η τελευταία εξέλιξη έρχεται από τη μαρτυρία ενός άνδρα, φίλου του οδηγού εκσκαφέα Κωνσταντίνου Μπάρκα, ο οποίος τις ημέρες εκείνες έριχνε μπάζα κοντά στο σημείο όπου ο μικρός Μπεν εθεάθη για τελευταία φορά.

Η 43χρονη μητέρα του Μπεν έρχεται αντιμέτωπη με τον χειρότερο της εφιάλτη καθώς είναι η πρώτη φορά που πιστεύει ότι ο γιος της είναι νεκρός.

«Έτσι πιστεύω. Δεν νομίζω ότι οι αστυνομικοί θα έδιναν αυτή την πληροφορία αν δεν ήταν βέβαιοι»  δήλωσε η μητέρα του Μπεν σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Mirror.

«Νιώθω οργή για τους ανθρώπους του νησιού επειδή το κράτησαν μυστικό για 25χρόνια. Θα ήθελα να τον σκοτώσω. Αν είχε παρουσιαστεί πριν από 25 χρόνια αυτός ή εκείνος που είναι υπεύθυνος για το ατύχημα, ίσως να τον είχαμε συγχωρήσει. Θα μπορούσαμε να είχαμε προχωρήσει. Να θρηνήσουμε» πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο από το STAR:


ΕΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.