Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΑ ΠΟΥΠΟΥΛΑ, ΣΤΑ ΩΠΑ ΩΠΑ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΜΙΧΑΛΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ! Σ' ΑΥΤΟΝ ΑΝΗΚΕΙ Η... ΑΝΗΛΙΑΓΗ «ΣΟΥΙΤΑ» ΤΟΥ ΑΥΛΩΝΑ!

Ιδιαίτερης και ευνοϊκής μεταχείρισης τυγχάνει ο Μιχάλης Μιχαηλίδης (υιός του Ντίνου Μιχαηλίδη) που εκτίει ποινή φυλάκισης στην Ελλάδα γ...



Ιδιαίτερης και ευνοϊκής μεταχείρισης τυγχάνει ο Μιχάλης Μιχαηλίδης (υιός του Ντίνου Μιχαηλίδη) που εκτίει ποινή φυλάκισης στην Ελλάδα για τις μίζες από τους πυραύλους TOR-M1.
Σύμφωνα με την «Εφ. των Συντακτών», κρατείται σε κελί στις φυλακές ανηλίκων Αυλώνα, κάτι που δεν συμβαίνει με άλλον μη ανήλικο κρατούμενο και διαθέτει ανέσεις που δεν διαθέτουν άλλοι κατάδικοι.
Το κελί όπως παρουσιάζεται και σε σχετικές φωτογραφίες διαθέτει πλυντήριο και κουζινάκι, με την ηλεκτρική συσκευή να έχει τοποθετηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, με δικές του δαπάνες.
Όσο για το πώς γίνεται να κρατείται στις φυλακές ανηλίκων ένας ενήλικος όπως ο Μιχάλης Μιχαηλίδης, σημειώνεται ότι πρόκειται για μια σπάνια απόφαση που λαμβάνεται σε ειδικές περιπτώσεις -συνήθως για λόγους ασφαλείας- με απόφαση της ηγεσίας του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Ωστόσο, η Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος κάνει αναφορά για διενεργούμενη έρευνα στις φυλακές Αυλώνα, σχετικά με τον Μιχάλη Μιχαηλίδη.
Το ψήφισμα της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος, μεταξύ άλλων, αναφέρεται σε αντιπαράθεση μεταξύ υπαλλήλων και υπουργείου Δικαιοσύνης: «Αυτά που ξέρατε να τα αφήσετε». «Για τους Μιχαηλίδηδες και τον Κούτσικο γιατί δεν αντέδρασες και αντιδράς τώρα;» «Θες να ρίξεις την κυβέρνηση!», «Στο φυλάω να το ξέρεις!», είπε κάποιος στη διευθύντρια των φυλακών του Αυλώνα.
Ο Ντίνος σπίτι
Ενώ ο Μιχάλης Μιχαηλίδης έστω και με ειδικές συνθήκες παραμένει στις φυλακές, ο πατέρας του Ντίνος Μιχαηλίδης είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και δεν μπορεί να επιστρέψει στην Κύπρο. Ζει σε διαμέρισμα στην Αθήνα και υποχρεούται να παρουσιάζεται σε αστυνομικό τμήμα. Και οι δύο καταδικάστηκαν για την εμπλοκή τους στην υπόθεση των TOR-M1 μαζί με τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλο. Ερήμην έχει καταδικαστεί και ο επιχειρηματίας Φουάντ αλ Ζαγιάτ, ο οποίος διέμενε μόνιμα στην Κύπρο με την οικογένειά του η οποία είχε αποκτήσει κυπριακή υπηκοότητα επί υπουργίας Ντίνου Μιχαηλίδη. Εναντίον του Ζαγιάτ είχε εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, αλλά όταν έγινε επιχείριση της κυπριακής αστυνομίας στο σπίτι του στη Λευκωσία δεν εντοπίστηκε. Ωστόσο, την ίδια μέρα ο Ζαγιάτ έδινε συνέντευξη σε αθηναϊκή εφημερίδα υποστηρίζοντας πως βρίσκεται στην Κύπρο.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για να εκδοθεί ο Ντίνος Μιχαηλίδης στην Ελλάδα η Βουλή αναγκάστηκε να ψηφίσει τροποποίηση του Συντάγματος για την έκδοση Κυπρίων υπηκόων.
Καθοριστική στην υπόθεση ήταν η μαρτυρία τού ξαδέλφου του Άκη Τσοχατζόπουλου, Νίκου Ζήγρα, ο οποίος έδωσε στοιχεία για τον ρόλο του Ντίνου Μιχαηλίδη και τη μεταφορά χρημάτων με βαλίτσες τις οποίες παρέδιδαν στον Α. Τσοχατζόπουλο.

Πηγή: http://politis.com.cy/article/sta-poupoula-o-iios-ntinou-michailidi

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.