Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΙΝΤΙΑΝΑ ΤΖΟΟΥΝΣ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ... ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠ΄ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ, ΠΗΓΑΝ ΣΤΗ ΣΤΥΛΙΔΑ ΓΙΑ ΛΙΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ

Δράστες τρεις Έλληνες και τρεις Αλβανοί από τον Πύργο Ηλείας Όλα τα είχαν εκτός από... τύχη οι επίδοξοι «Ιντιάνα Τζόουνς» που έκαναν ...


Δράστες τρεις Έλληνες και τρεις Αλβανοί από τον Πύργο Ηλείας

Όλα τα είχαν εκτός από... τύχη οι επίδοξοι «Ιντιάνα Τζόουνς» που έκαναν παράνομες ανασκαφές μέσα σε ένα ρέμα στην Φθιώτιδα, αναζητώντας κρυμμένους θησαυρούς. Στο σημείο όπου έσκαβαν, τους είχε οδηγήσει ένας χάρτης που είχε φτάσει -άγνωστο πώς- στην κατοχή τους.

Οι δράστες, τρεις Έλληνες και τρεις Αλβανοί, προέρχονταν από τον Πύργο Ηλείας και έφτασαν στην περιοχή της Νεράιδας στην ανατολική Φθιώτιδα με δυο αυτοκίνητα στα οποία είχαν φορτώσει ανιχνευτές μετάλλων και φτυάρια. Ακολουθώντας τις ενδείξεις του χάρτη, είχαν ήδη ανοίξει ένα όρυγμα και έσκαβαν σε δεύτερο σημείο, όταν τους εντόπισαν οι αστυνομικοί του τμήματος Στυλίδας.

Οι επίδοξοι χρυσοθήρες συνελήφθησαν και παραπέμπονται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί προστασίας αρχαιοτήτων. Πάντως, ισχυρίστηκαν ότι δεν αναζητούσαν αρχαία, αλλά λίρες που ήταν κρυμμένες από την εποχή του εμφυλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.