Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ...!!! ΝΕΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙ ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ...!!! ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΥΠΟΣΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΨΑΛΛΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ...!!

Ο κόσμος από τις 18:00 άρχισε να μαζεύεται δημιουργώντας ατμόσφαιρα «παρέλασης» στην προκυμαία Μυτιλήνης και μόλις το άγημα έκανε την ε...



Ο κόσμος από τις 18:00 άρχισε να μαζεύεται δημιουργώντας ατμόσφαιρα «παρέλασης» στην προκυμαία Μυτιλήνης και μόλις το άγημα έκανε την εμφάνιση του όλοι μαζί με ένα αυθόρμητο χειροκρότημα και την ιαχή «Ελλάς- Ελλάς» υποδέχτηκαν τους φαντάρους και την μπάντα της 98 ΑΔΤΕ.

Όταν έφτασε η ώρα του εθνικού ύμνου με μια φωνή έψαλαν τον εθνικό ύμνο δημιουργώντας μια πρωτόγνωρη ατμόσφαιρα στην προκυμαία όπου πρόσφυγες, μετανάστες και τουρίστες παρακολουθούσαν ευλαβικά τους Έλληνες να ψάλουν τον εθνικό μας ύμνο.


Στην περιοχή διάσπαρτες στα στενά της πλατείας Σαπφούς βρέθηκαν και 2 διμοιρίες ΜΑΤ για παν ενδεχόμενο χωρίς όμως να χρειαστεί σε καμιά περίπτωση η παρέμβαση τους.


Εντύπωση προκάλεσε και η φωνή του παπά Λευτέρη όπου έδωσε το σύνθημα «Πάμε παιδιά» ώστε όλοι μαζί να ψάλλουν τον εθνικό ύμνο.



Να τονίσουμε ότι στην υποστολή της σημαίας δεν βρέθηκε κανένας από τους τοπικούς άρχοντες εκτος απο καποια μέλη του δημοτικού συμβουλίου και ένας αντιδήμαρχος, ενώ αντίθετα παραβρέθηκε ο πρώην δήμαρχος Λέσβου κος Βουνατσος.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι διάσπαρτοι γύρω από την πλατεία υπήρχαν και πολλοί μετανάστες χωρίς να δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα, εκεί φάνηκε πως οι πρόσφυγες υποκινούνται από «διάφορους» για να δημιουργούν εντάσεις.

Ο κόσμος έδωσε τις δικες του απαντήσεις σε πολιτικούς, ΜΜΕ, δημοσιογράφους αλλά και στους «αναρχικούς» για τους όρους «Χρυσαυγιτες» και «Εθνικιστές» που τους κόλλησαν τις προηγούμενες ημέρες για να δυναμιτίσουν παραπάνω το είδη τεταμένο κλήμα που υπάρχει στην Λέσβο.

Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες που κατέγραψε το LesvosPost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.