Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΛΙ ΚΑΚΟΠΕΣΕ Η ΑΝΝΑ - ΜΙΣΕΛ... ΤΗΣ ΠΡΟΞΕΝΕΨΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ... ΔΕΧΤΗΚΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που έκλεψε την καρδιά της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, πώς τον γνώρισε και ποιο ήταν το πρόσωπο που έκανε το...



Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που έκλεψε την καρδιά της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, πώς τον γνώρισε και ποιο ήταν το πρόσωπο που έκανε το… προξενιό;

Την πόρτα της Άννας-Μισέλ Ασημακοπούλου χτύπησε ξανά ο έρωτας, και μάλιστα με… προξενιό.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β’ Αθηνών φαίνεται ότι εδώ και λίγο καιρό ζει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, στο πλάι του επιχειρηματία Γιώργου Λεγάκη.




Η Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου χώρισε οριστικά από τον πρώην σύζυγό το 2014.

Από τότε είχε επιλέξει να αφοσιωθεί αποκλειστικά στην ανατροφή του γιου της, Χρήστου, αφού ο χωρισμός της ήταν επώδυνος και είχε περάσει πολύ δύσκολες στιγμές, μιας και με τον πρώην σύζυγό της είχαν φτάσει μέχρι τα δικαστήρια για την επιμέλεια του παιδιού τους, την οποία και τελικά κέρδισε.

Ωστόσο, τελευταία η βουλευτής ήθελε έναν σύντροφο στη ζωή της και τον βρήκε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, με τη βοήθεια μιας κολλητής της φίλης, που της έκανε το… προξενιό. Πριν από λίγο καιρό οι δύο φίλες είχαν συναντηθεί σε μια βάπτιση. Εκεί η φίλη της Αννας-Μισέλ Ασημακοπούλου τής σύστησε τον νέο της σύντροφο.

Μετά από λίγες μέρες, η φίλη της με τον σύντροφό της κάλεσαν τη βουλευτίνα της Νέας Δημοκρατίας σε ένα ταβερνάκι στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί ήταν και ο Γιώργος Λεγάκης και, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, με το που αντίκρισαν ο ένας τον άλλον αισθάνθηκαν αυτό που λέμε κεραυνοβόλο έρωτα.



Δείτε περισσότερα: http://www.fimes.gr/2016/09/anna-misel-asimakopoulou-giorgos-legakis/#ixzz4LNW9GoAM

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.