Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ...!! ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΟΝ «ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ» ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ «ΕΡΥΘΡΑ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ» ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!!

Η ελληνική κυβέρνηση φαίνεται πως προχωρά σε πρωτοφανείς επιλογές αν λάβουμε υπόψη το άρθρο του Haneen Dajani στην καθημερινή εφημερίδα ...


Η ελληνική κυβέρνηση φαίνεται πως προχωρά σε πρωτοφανείς επιλογές αν λάβουμε υπόψη το άρθρο του Haneen Dajani στην καθημερινή εφημερίδα των ΗΑΕ (Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων), The National.

Σύμφωνα με το άρθρο η Ερυθρά Ημισέληνος των ΗΑΕ, ERC, ανακοίνωσε την ετοιμότητά της να ξεκινήσει να φιλοξενεί (!) Σύριους πρόσφυγες σε ένα από τα δύο στρατόπεδα που ετοιμάζονται στην Ελλάδα.



Ο Δρ Mohammed Al Falahi, ΓΓ της ERC δήλωσε ότι ο καταυλισμός στην Αθήνα είναι έτοιμος να φιλοξενήσει τους πρόσφυγες καθώς επίσης ότι στο 20 Οκτωβρίου θα ανοίξει ένας ακόμη στη Λάρισα με ικανότητα φιλοξενίας 2.000 ατόμων.

«Είμαστε πολύ περήφανοι για την ελληνική κυβέρνηση που ζήτησε επίσημα από την ERC να συνδράμει για τη χορήγηση ενίσχυσης, λαμβάνοντας υπόψη την εμπειρία της με τους πρόσφυγες και άλλες υπηρεσίες, όπως η κατασκευή κτιρίων υποδομής».

Η εφημερίδα ανέφερε ότι ο Ελληνικός Στρατός ήταν πολύ συνεργάσιμος με τον Mohammed Al Falahi κατά την επίβλεψη των εργασιών.

Οι κατασκηνώσεις θα λειτουργήσουν υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ερυθρού Στρατού αλλά υπό την εποπτεία της ERC.

Ο Δρ Mohammed Al Falahi δήλωσε πως δε διαθέτει ακόμη μια εκτίμηση του συνολικού κόστους για τον οργανισμό αλλά σχολίασε ότι αυτό αποτελεί δευτερεύον ζήτημα καθώς «οι Σύριοι πρόσφυγες είναι ιδιαίτερα αγαπητοί σε εμάς».

 Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που έβλεπαν το φως της δημοσιότητας ρεπορτάζ σχετικά με την ύποπτη δράση μουσουλμανικών ΜΚΟ στα νήσια ενώ είναι γνωστός ο σκοτεινός ρόλος αρκετών αραβικών χωρών στον πόλεμο της Συρίας.

Πόσο λογικό φαντάζει να καλούμε την Ερυθρά Ημισέληνο να εποπτεύσει στα κέντρα φιλοξενίας των μουσουλμάνων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.