Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ! 2ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΥΠΕΣΤΗ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ ΓΕΝΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΠΟ ΣΟΜΑΛΟ «ΣΑΜΑΝΟ»... ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ

Αντιμέτωποι με μία φρικιαστική υπόθεση βρίσκονται η ειδική αστυνομία «Gardai» (Φύλακες της Ειρήνης) στην Ιρλανδία, καθώς εντοπίστηκε Σο...



Αντιμέτωποι με μία φρικιαστική υπόθεση βρίσκονται η ειδική αστυνομία «Gardai» (Φύλακες της Ειρήνης) στην Ιρλανδία, καθώς εντοπίστηκε Σομαλός «σαμάνος», που αναφέρεται ως «γιατρός των μαγισσών», ο οποίος κατακρεούργησε τα γεννητικά όργανα 2χρονου κοριτσιού, το οποίο βρίσκεται στην εντατική και δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Πολλοί αφρικανικοί λαοί συνηθίζουν να ακρωτηριάζουν τα γεννητικά όργανα των κοριτσιών, προκειμένου να μην «προκαλούν τους άνδρες», όπως υποστηρίζεται από τους φανατικούς.

Η συγκεκριμένη περίπτωση ωστόσο διαφέρει, καθώς η ιρλανδική αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο το κορίτσι να μην μεταφέρθηκε από τη μητέρα της στον Σομαλό «σαμάνο», ο οποίος δεν είναι γιατρός, ούτε καν ειδικός, αλλά «εξολοθρευτής μαγισσών».

Ο 30χρονος συνελήφθη πριν λίγες ημέρες, αλλά αφέθηκε ελεύθερος, καθώς δεν στοιχειοθετήθηκε κατηγορία εναντίον του. Τα τελευταία 24ωρα ωστόσο, η υπόθεση έχει πάρει διαφορετικά τροπή και στην Ιρλανδία φοβούνται ότι υπάρχει οργανωμένο δίκτυο φανατικών, οι οποίοι επιβάλουν τις θρησκευτικές τους απόψεις με τον πλέον φρικιαστικό τρόπο.

Ένα σενάριο δεν αποκλείει το ενδεχόμενο τον ακρωτηριασμό να επέβαλε η γυναίκα που μετέφερε το κορίτσι, η οποία είναι σχεδόν βέβαιο πως δεν είναι η μητέρα της. «Γυναίκες από τη Σομαλία εμφανίζονται σε οικογένειες μουσουλμάνων και αυτοπροτείνονται να κάνουν την περιτομή στα κορίτσια τους», δήλωσε ο επικεφαλής της έρευνας, η οποία συνεχίζεται προς κάθε κατεύθυνση, έως ότου αποκαλυφθεί η αλήθεια αυτής της σκοτεινής ιστορίας.



ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
7

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.