Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥ ΜΠΗΞΕ ΤΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΠΟΥ ΑΓΓΙΞΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ! ΒΙΝΤΕΟ: ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΓΛΙΤΩΣΕ 22ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΑΠ΄ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΤΟΥ

Οι ακτινογραφίες του 22χρονου Alberto Palacio Vizcaino μοιάζουν βγαλμένες από ταινία τρόμου! Από θαύμα γλίτωσε ο 22χρονος Alberto Pa...




Οι ακτινογραφίες του 22χρονου Alberto Palacio Vizcaino μοιάζουν βγαλμένες από ταινία τρόμου!
Από θαύμα γλίτωσε ο 22χρονος Alberto Palacio Vizcaino όταν το αγόρι της αδερφής του του κάρφωσε ένα μεγάλο μαχαίρι στο μάτι που έφτασε τόσο βαθιά ώστε άγγιξε το μυαλό του.

Οι χειρουργοί του νοσοκομείου όπου μεταφέρθηκε στην Κολομβία αφαίρεσαν τη λεπίδα και έμειναν εντυπωσιασμένοι από το γεγονός ότι μπορεί ακόμα να βλέπει από το αριστερό του μάτι.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο 22χρονος Daniel Del Valle Serrano έβγαλε το μαχαίρι, τον μαχαίρωσε στο μάτι και τράπηκε σε φυγή. "Με έβρισε, έβγαλε ένα μαχαίρι και όταν προσπάθησα να απομακρυνθώ μου επιτέθηκε", δήλωσε το θύμα.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και έπρεπε να περιμένει 18 ώρες με το μαχαίρι στο μάτι πριν τελικά μια ομάδα γιατρών αναλάβει το δύσκολο χειρουργείο. "Προσπάθησα να τραβήξω το μαχαίρι μόνος μου αλλά δεν μπορούσα, ήταν σφηνωμένο".



NEWSIT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.