Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ! ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ! ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ DRONE ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ - ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΕΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για να ολοκληρωθεί η διαδικασία για τις τέσσερις πολυπόθητες τηλεοπτικές άδειες. Η διαδικασία της δ...



Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για να ολοκληρωθεί η διαδικασία για τις τέσσερις πολυπόθητες τηλεοπτικές άδειες. Η διαδικασία της δημοπρασίας έχει μπει στη δεύτερη μέρα της και οι υποψήφιοι καναλάρχες, οι εκπρόσωποί τους και τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής παραμένουν... αποκλεισμένοι στο κτίριο της γενικής γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας. Όλοι περιμένουν τη στιγμή που θα βγει ο "λευκός καπνός" και το τηλεοπτικό τοπίο θα αλλάξει για πάντα.

Ενημέρωση δεν υπάρχει. Το μόνο που έγινε γνωστό, ήταν από κυβερνητικές πηγές μέσω του ΑΠΕ - ΜΠΕ που ανέφεραν πως όλα βαίνουν καλώς και διέψευδαν τις «πληροφορίες» που κυκλοφορούσαν διάφοροι. «Ουδείς έξω από τα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας γνωρίζει το οτιδήποτε για την εξέλιξη της διαδικασίας μέχρι στιγμής», τόνιζαν με νόημα... Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ήθελαν τις δυο άδειες να έχουν κατακυρωθεί στους πλειοδότες τους με υψηλό τίμημα αλλά έτερον ουδέν.


Ένα drone πάνω από το κτίριο της Γενικής Γραμματείας
Ξαφνικά οι δημοσιογράφοι που βρίσκονται ώρες έξω από το κτίριο της Γενικής Γραμματείας είδαν ένα drone στον ουρανό που φαινόταν πως είχε ξεκινήσει από τη Συγγρού με κατεύθυνση το κτίριο. 

Οι αστυνομικοί αμέσως τέθηκαν σε συναγερμό για να δουν την πορεία του drone. Ωστόσο, το drone δεν πέταξε πάνω από το κτίριο όπου βρίσκονται όλοι για τις τηλεοπτικές άδειες, αλλά το πλησίασε. Και αμέσως αποσύρθηκε. 

Το drone δεν ανήκει στην αστυνομία 
Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για το drone που έφτασε σε απόσταση αναπνοής από το κτίριο της Γενικής Γραμματείας. 


Δεν αποκλείεται το drone να ήταν κάποιου τηλεοπτικού σταθμού

http://www.newsit.gr/politikh/Tileoptikes-adeies-LIVE-Synagermos-sti-Geniki-Grammateia-Drone-emfanistike-pano-apo-to-ktirio-Ereynes-apo-tin-astynomia/645740

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.