Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΒΟΛΙΣΟΥΝ»!!! ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΑΠΑΝΤΑ.... ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΟΤΙ ΓΑΖΩΘΗΚΕ ΜΕ ΠΥΡΑ ΣΚΑΦΟΣ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

Το Λιμενικό Σώμα με ανακοίνωσή του απαντά στα όσα δημοσίευσε η ιστοσελίδαtheintercept.com για πυροβολισμούς κατά σκάφους που μετέφερε πρ...

limeniko

Το Λιμενικό Σώμα με ανακοίνωσή του απαντά στα όσα δημοσίευσε η ιστοσελίδαtheintercept.com για πυροβολισμούς κατά σκάφους που μετέφερε πρόσφυγες προς τη Χίο.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Αναφορικά με σημερινά δημοσιεύματα ημερήσιας εφημερίδας καθώς και ιστότοπων, για περιστατικά, παρελθόντων ετών, εμπλοκής περιπολικών σκαφών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με έτερα σκάφη διακίνησης προσφύγων και μεταναστών, στις θαλάσσιες περιοχές Χίου το Μάρτιο του 2014, Ψερίμου το Σεπτέμβριο του 2014 και Αμμόγλωσσας Κω το Νοέμβριο του 2015, από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διευκρινίζεται ότι για όλα τα παραπάνω περιστατικά, εκδόθηκαν σχετικά Δελτία Τύπου τα οποία και επισυνάπτονται στην παρούσα ανακοίνωση, για πληρέστερη ενημέρωση”.

Πράγματι στην ιστοσελίδα του Λιμενικού υπάρχουν τα δελτία Τύπου τα οποία αναφέρονται στα περιστατικά.Σ΄ ότι αφορά στη Χίο γίνεται αναφορά στους πυροβολισμούς κατά του σκάφους οι οποίοι όμως κρίνονται δικαιολογημένοι λόγω της επίμονης προσπάθειας του δουλέμπορου να εμβολίσει το σκάφος του ΛΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.