Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΟΒΕΡΗ... ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ: ΕΒΓΑΛΑΝ ΞΕΒΡΑΚΩΤΑ ΟΜΟΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ...

Ο υποψήφιος του ρενμπουμπλικανικού κόμματος για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εμφανίστηκε ολόγυμνος στους δρόμους της Νέας Υόρκης τ...

Ο υποψήφιος του ρενμπουμπλικανικού κόμματος για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εμφανίστηκε ολόγυμνος στους δρόμους της Νέας Υόρκης το πρωινό της Πέμπτης προκαλώντας ποικίλα σχόλια στους περαστικούς.

Οχι, δεν αποφάσισε ο εκκεντρικός πολιτικός να κερδίσει ψήφους κάνοντας στριπτίζ στους δρόμους της αμερικανικής μητρόπολης. Μια ομάδα αναρχικών υπό την ονομασία «Indecline» αποφάσισε να ξεγυμνώσει κυριολεκτικά τον υποψήφιο πρόεδρο και να τον παρουσιάσει ως έναν κοινό θνητό στο κοινό χωρίς τα ακριβά κοστούμια με τα οποία εμφανίζεται στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του.

Τίτλος της επιχείρησης απομυθοποίησης του ρεπουμπλικάνου δισεκατομμυριούχου «Ο Αυτοκράτορας δεν έχει α@@@@». Οι υπεύθυνοι της εκστρατείας δήλωσαν στην Washington Post ότι εμπνεύστηκαν από τον «Γυμνό Βασιλιά» του Χανς Κρίστιαν Αντερσεν. «Είτε μας αρέσει, είτε όχι ο Τραμπ εμφανίζεται πιο...μεγάλος από όσο είναι στην πραγματικότητα» είπε ένας εκπρόσωπος της ομάδας.

Ίδια ομοιώματα του Τραμπ σε φυσικό μέγεθος εμφανίστηκαν σε κεντρικά σημεία πολλών αμερικανικών μεγαλουπόλεων, όπως το Σαν Φρανσίσκο, το Λος Αντζελες, το Κλιβελαντ και το Σιάτλ.



Πηγή: thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.