Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΟΥ 28ΧΡΟΝΟΥ ΑΝΤΩΝΗ...!!! ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ...!!!

Mία άνιση μάχη με τη γραφειοκρατία, παράλληλα με την αναμέτρηση ενάντια στο χρονόμετρο του κολυμβητηρίου δίνει εδώ και χρόνια ο Αντώνης Τ...

Ο Αντώνης Τσαπατάκης με το παγκόσμιο αργυρό μετάλλιο και το βιβλίο του «Το όνειρο», το οποίο συνέγραψε μαζί με την Ελενα Θωίδου.

Mία άνιση μάχη με τη γραφειοκρατία, παράλληλα με την αναμέτρηση ενάντια στο χρονόμετρο του κολυμβητηρίου δίνει εδώ και χρόνια ο Αντώνης Τσαπατάκης.

Ενα τροχαίο ατύχημα πριν από δέκα χρόνια είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει λόγω αναπηρίας από τη Σχολή Αστυφυλάκων και έκτοτε δίνει τον δικό του αγώνα για δικαίωση. Ονειρό του να συνεχίσει την πορεία στο αστυνομικό Σώμα, προσφέροντας τις υπηρεσίες του από μία θέση γραφείου. Ωστόσο η προσπάθεια αποδείχθηκε δυσκολότερη από ό,τι αρχικά υπολόγιζε, καθώς έχει να αντιμετωπίσει ένα πολυδαίδαλο νομοθετικό πλαίσιο.

«Αισιοδοξώ πως αυτό το δύσκολο ταξίδι που έχω κάνει περνώντας ανάμεσα από Λαιστρυγόνες και Κύκλωπες θα δικαιωθεί στο τέλος» δηλώνει στο «Εθνος της Κυριακής» ο 28χρονος Αντώνης, που παρά τα εμπόδια δεν χάνει το χαμόγελό του. Στα χέρια του κρατά ένα εισιτήριο με προορισμό τη Βραζιλία. Αναχωρεί την Τρίτη για να λάβει μέρος ως αθλητής κολύμβησης και σε αυτούς τους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Η «οδύσσειά» του φέρνει στο φως το νομοθετικό «αλαλούμ» που επικρατεί στη χώρα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πολίτες διαφορετικών ταχυτήτων. Παρότι υπάρχει νομοθετική ρύθμιση για ανάλογα περιστατικά από το 2007 και μετά, ο Αν. Τσαπατάκης παραμένει στον αέρα επειδή είχε το ατύχημα έναν χρόνο νωρίτερα.

Νομοθετικό κενό

Για το θέμα έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό, στην οποία περιγράφει τα εμπόδια που συνάντησε σε όλη αυτή την προσπάθεια και το νομοθετικό κενό. Η επιστολή αυτή προκάλεσε το ενδιαφέρον του Αλέξη Τσίπρα. Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για την υπόθεση και ζήτησε να υπάρξει δίκαιη αντιμετώπιση. Ετσι το επόμενο διάστημα θα υπάρξει νομοθετική ρύθμιση από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Ο Αντώνης Τσαπατάκης είναι έτοιμος να ανέβει στο βάθρο στους Παραολυμπιακούς του Ρίο και να πάρει την προσωπική του ρεβάνς, καθώς στην προηγούμενη διοργάνωση στο Λονδίνο έχασε το μετάλλιο για μία θέση.

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.