Beaking News

Τετάρτη, Μαΐου 25, 2016

ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ...!!! ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ Ε.Α. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΛΑΜ...!!!Λευκωσία: Την αποχώρησή του από το ΔΗΚΟ και την ένταξή του στο ΕΛΑΜ «ως απλός στρατιώτης» ανακοίνωσε χθες με ανάρτησή του στη δική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο ταξίαρχος ε.α. Γιώργος Κυριάκου. Μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής ο κ. Κυριάκου κάνει λόγο για προσπάθεια εξευτελισμού του ατόμου του. Ανακοινώνοντας την απόφαση του να προχωρήσει στις τάξεις του ΕΛΑΜ ο κ. Κυριάκου σπεύδει να στείλει μια σαφή προειδοποίηση προς κάθε ΔΗΚΟϊκό: «Μην τολμήσει κανένας να με αποκαλέσει ΝΑΖΙ ή ΦΑΣΙΣΤΑ διότι θα του ταΐσω το παράσημο και το δίπλωμα της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ που είναι υπογραμμένο από τον ΤΑΣΣΟ».

Ολόκληρη η δήλωση του Γιώργου Κυριάκου στην προσωπική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης έχει ως ακολούθως:

«Φίλες και φίλοι καλημέρα.

» Θα ήθελα και πάλι να ευχαριστήσω τους όσους ελάχιστους ΦΙΛΟΥΣ με τίμησαν με την ψήφο τους, διότι τα αποτελέσματα ήδη έχουν δημοσιευθεί.

» Όταν αποφάσιζα να κάνω πράξη την τιμητικότατη πρόσκληση του προέδρου του ΔΗ.ΚΟ και να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των ψηφοφόρων, ήλπιζα ότι θα είχα να αποδείξω ποιος είμαι, τι έχω προσφέρει μέχρι τώρα στην ΚΥΠΡΟ και τι θα ήθελα ακόμη να προσφέρω, προσβλέποντας ΜΟΝΟ στην Ενότητα και την Ενδυνάμωση του ιστορικού αυτού κόμματος.

» Όμως από πολύ νωρίς αντελήφθηκα πως λειτουργούσαν "κάποιοι" εσωτερικοί μηχανισμοί οι οποίοι με τις εντολές άνωθεν, έλεγχαν πλήρως και ουσιαστικά τα τοπικά κομματόσκυλα τα οποία διαδραμάτιζαν και τον πλέον ουσιαστικό ρόλο στην καθοδήγηση των οπαδών και μελών του κόμματος. Παρ'ολα όσα είδα, σεβόμενος τον εαυτό μου και την ιστορία του ΔΗ.ΚΟ, συνέχισα μέχρι τέλους...παρά τα πλατιά χαμόγελα και τις υποσχέσεις των "ΦΙΛΩΝ" για υποστήριξη μου και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής εννοώ ΜΟΝΟ τους ΔΗΚΟΙΚΟΥΣ και κανένα άλλον.

» Όμως πότε ΔΕΝ έδωσα το ΔΙΚΑΙΩΜΑ σε κανένα να με εξευτελίσει είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο και δεν δέχτηκα ποτέ να μειώσω την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ μου, για οποιοδήποτε αντάλλαγμα.

» Αυτό έπραξαν την Κυριακή οι "αξιοπρεπείς ψηφοφόροι" του ΔΗΚΟ, που με τις ευλογιές, την ανοχή και την καθοδήγηση "κάποιων" προσπάθησαν να με εξευτελίσουν με το ποσοστό ψήφων που αποφάσισαν να πάρω.

» Φίλε πρόεδρε θα ήθελα μόνο να σου πω το εξής.

» Ο ΚΥΚΛΟΣ μου σαν απλός και πιστός Στρατιώτης του ΔΗ.ΚΟ έχει κλείσει από την Κυριακή το βράδυ και δεν θα ήθελα να δώσω καμιά άλλη συνέχεια ούτε και θα επανέλθω για οποιοδήποτε λόγο σε θέματα που αφορούν το κόμμα σας, ευχόμενος σας τα καλύτερα.

» Τελειώνοντας θέλω να ενημερώσω όλες τις φίλες και όλους τους φίλους ότι από σήμερα τίθεμαι στην διάθεση του ΕΛΑΜ σαν ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ για το καλό της πατρίδας και μόνο.

» Μην τολμήσει κανένας να με αποκαλέσει ΝΑΖΙ ή ΦΑΣΙΣΤΑ διότι θα του ταΐσω το παράσημο και το δίπλωμα της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ που είναι υπογραμμένο από τον ΤΑΣΣΟ.

Σας ευχαριστώ».

* Το μεσημέρι σε νέα του ανάρτηση, ο Γ.Κυριάκου διευκρινίζει τα εξής:

«Αγαπητοί φίλοι, σεβαστές οι απόψεις σας αλλά δεν επεδίωξα ποτέ ούτε και είχα την απαίτηση να εκλεγώ βουλευτής με το ΔΗΚΟ, απλά ήθελα να συμβάλω στην ενδυνάμωση και την ενότητα του κόμματος χωρίς να ήμουν ποτέ μέλος του, αλλά λόγω φιλίας με τον πρόεδρό του και από χρέος προς τον ΤΑΣΣΟ.


» Όμως το παίρνω λιγότερες ψήφους από φίλους που ήλθαν από το ΑΚΕΛ... τότε αυτό είναι εξευτελισμός.

» Όσο για αξιώματα στο ΕΛΑΜ, δεν επιθυμώ τίποτα, απλά θα είιμαι ένας ψηφοφόρος και τίποτα παραπάνω.

Σας ευχαριστω».

Πηγή: philenews
« Προηγουμενη
Επομενη »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.