Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΩ, ΠΩ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΑ: ΤΗΣ ΕΚΑΨΕ Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΟΛΑ ΤΑ... ΕΞΤΕΝΣΙΟΝ!!!

H αδυναμία της στην ομορφιά, στα πάσης φύσεως καλλυντικά αλλά και στα φυσικά μαλλιά, είναι γνωστή, καθώς διαθέτει μέχρι και την δική της ...

H αδυναμία της στην ομορφιά, στα πάσης φύσεως καλλυντικά αλλά και στα φυσικά μαλλιά, είναι γνωστή, καθώς διαθέτει μέχρι και την δική της επιχείρηση με extensions που ονομάζεται «Kylie Hair Kouture».

Για την Κάιλι Τζένερ ο λόγος, η οποία πρόσφατα είχε ένα… «ατύχημα», όταν ο κολλητός της φίλος, έβαλε καταλάθος φωτιά στα extensions της.

Πώς τα κατάφερε; Η 18χρονη τηλεπερσόνα είχε «απλωμένα» στη σειρά τα πολλά και διαφορετικά της «μαλλιά», όταν ο Χάρι Χάντσον προσπάθησε ν΄ανάψει τον φούρνο προκειμένου να ψήσει ένα sandwich στη σχάρα.

Τα exte που ήταν κοντά στο φούρνο, έγιναν… παρανάλωμα του πυρός, με τον κολλητό φίλο της Κάιλι να λέει πως μύριζαν σαν «σκ@τά» και την 18χρονη τηλεπερσόνα μέσω Instagram να ενημερώνει τους εκατομμύρια followers της για το… «κακό» που την βρήκε:

«Σκόπευα να φτιάξω τα μαλλιά μου, αλλά ο Χάρι κατάφερε να μου κάψει όλα τα extensions».

Για την ιστορία πάντως, να σας ενημερώσουμε πως η επιχείρηση της Κάιλι με extensions όσο πάει και ανθίζει, καθώς τα πουλά για… 249 δολάρια το κουτί, βγάζοντας τρελά κέρδη, αφού πρόσφατα απέκλεισε την μητέρα της, Κρις Τζένερ, από τα ποσοστά που είχε (επί των κερδών).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.