Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ: ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ-ΞΑΝΘΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ...

Σε κατάληψη της παλιάς εθνικής οδού Καβάλας-Ξάνθης, στο ύψος του Ανοιχτού Κέντρου Φιλοξενίας (Εσκί Καπού), προχώρησαν πρόσφυγες που διαμέ...

Σε κατάληψη της παλιάς εθνικής οδού Καβάλας-Ξάνθης, στο ύψος του Ανοιχτού Κέντρου Φιλοξενίας (Εσκί Καπού), προχώρησαν πρόσφυγες που διαμένουν στο Κέντρο, διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες φιλοξενίας τους.

Δεκάδες πρόσφυγες, από τους 300 που διαμένουν στο Κέντρο, έκλεισαν τον δρόμο στις 2 μετά το μεσημέρι, και για περίπου μία ώρα, διαμαρτυρόμενοι τόσο για το φαγητό που τους προσφέρεται, όσο και για τις συνθήκες υγιεινής. Στο μεταξύ, από το πρωί βρέχει στην περιοχή, γεγονός που, σύμφωνα με τους πρόσφυγες, προσθέτει προβλήματα, διότι το νερό μπαίνει στις σκηνές και τους υποχρεώνει να κοιμούνται σε υγρό έδαφος.

Οι πρόσφυγες, αποχωρώντας, έδωσαν διορία μέχρι την τρίτη μέρα του Πάσχα, και δήλωσαν ότι, εάν δεν ικανοποιηθεί το αίτημά τους να μεταφερθούν αλλού, θα κλείσουν ξανά τον δρόμο το μεσημέρι της Τρίτης.


Αντιπυρική ζώνη ζητά η Πυροσβεστική

Στο μεταξύ, σε χθεσινή σύσκεψη για τη νέα αντιπυρική περίοδο, που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Καβάλας, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας, Σωτήρης Κορέλλας, ζήτησε από τον Δήμο να δημιουργήσει αντιπυρική ζώνη στο χώρο που φιλοξενούνται πρόσφυγες, θεωρώντας την απαραίτητη, κυρίως μετά το πρόσφατο περιστατικό πυρκαγιάς κοντά στα αντίσκηνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.