Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΝΟΦΟΒΟΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!! ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΛΑΙ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ PEGIDA...

Αν και το γαλλικό υπουργείο Εσωτερικών είχε απαγορεύσει στο ξενοφοβικό «Pegida» να πραγματοποιήσει σήμερα διαδήλωση στο Καλαί με το επιχε...

Αν και το γαλλικό υπουργείο Εσωτερικών είχε απαγορεύσει στο ξενοφοβικό «Pegida» να πραγματοποιήσει σήμερα διαδήλωση στο Καλαί με το επιχείρημα ότι θα κινδυνεύσουν πολίτες, περίπου 150 υποστηρικτές του κόμματος συγκεντρώθηκαν στην πόλη εκφράζοντας την έντονη δυσφορία τους για την πολιτική της κυβέρνησης των Παρισίων να φιλοξενεί στο έδαφός της πρόσφυγες.

Στο Καλαί, την πόλη που εδώ και χρόνια είναι ο τελευταίος σταθμός στον οποίο μένουν μετανάστες που θέλουν να περάσουν στη Βρετανία σε άθλιους καταυλισμούς , οι υποστηρικτές του ξενοφοβικού κόμματος της Γερμανίας συγκεντρώθηκαν μπροστά από το σιδηροδρομικό σταθμό στο κέντρο του λιμανιού της πόλης φωνάζοντας συνθήματα, όπως «Είμαστε στο σπίτι μας».

Οι γαλλικές αρχές τους ζήτησαν να απομακρυνθούν κι όταν ορισμένοι από αυτούς πρόβαλαν αντίσταση, τους συνέλαβαν, όπως μεταδίδει το γαλλικό δίκτυο.

Για σήμερα , το ισλαμοφοβικό Pegida έχει καλέσει σε συγκεντρώσεις σε αρκετές χώρες της Ευρώπης , όπως σε Γαλλία, Γερμανία , Αυστρία, Βέλγιο, Βρετανία, Πoλωνία, Τσεχία και Ελβετία.

Στη Γερμανία, οι αρχές θεωρούν ότι έχει ενισχυθεί η προσέλευση ακραίων στο «κίνημα κατά της ισλαμοποίησης της Δύσης».

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.