Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΤΙΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟ... Ο ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΦΟΡΟΙ, ΦΟΡΟΙ, ΦΟΡΟΙ"!

Στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, αλλά και στο θέμα των φορολογικών κλιμάκων αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Οικο...


Στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, αλλά και στο θέμα των φορολογικών κλιμάκων αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών μιλώντας στονrealfm 97,8 και.  την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Συγκεκριμένα, ο Τρύφων Αλεξιάδης απαντώντας στο ερώτημα πως θα αυξηθεί η αγοραστική δύναμη των πολιτών όταν προκύπτουν μεγαλύτερες εισφορές και μεγαλύτεροι φόροι είπε: «Δεν έχουμε μία λογική υπέρμετρης αύξησης της φορολογικής επιβάρυνσης ή δεν έχουμε μία λογική σε κάθε ερώτημα η απάντηση να είναι “φόροι, φόροι, φόροι”. Δεν έχουμε δηλαδή τη λογική που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια όπου οι φόροι στα ακίνητα από 600 εκατ. που ήταν προ μνημονίων έχουμε φτάσει ο ΕΝΦΙΑ να έχει βεβαιώσει 3,3 δισ. Μιλάμε για εφιαλτικές αυξήσεις. Δεν είναι αυτή η πολιτική μας. Είμαστε αναγκασμένοι να παίρνουμε κάποια μέτρα, στα πλαίσια της διαπραγμάτευσης για να προχωρήσουμε και να φτάσουμε στην αξιολόγηση που θέλουμε για να τελειώσει η αξιολόγηση και να ξεκινήσουμε την κουβέντα για το χρέος. Υπάρχει λοιπόν ένας συνολικός σχεδιασμός».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.