Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΑΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΥ ΣΚ@Τ@: ΠΡΟΔΟΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΖΥ ΣΑΜΙΟΥ!!!

Ήταν μια από τις πιο ένθερμες θαυμάστριες του Τσίπρα και της πολιτικής του, αλλά τώρα του ρίχνει άκυρο! Η Άντζυ Σαμίου είδε κι έπαθε με τ...

Ήταν μια από τις πιο ένθερμες θαυμάστριες του Τσίπρα και της πολιτικής του, αλλά τώρα του ρίχνει άκυρο! Η Άντζυ Σαμίου είδε κι έπαθε με τα χαράτσια και τους φόρους και νιώθει προδομένη από τις υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Να θυμίσουμε ότι η Άντζυ Σαμίου μέσω twitter είχε ανοίξει μέτωπο με τον Νίκο Χατζηνικολάου με αφορμή το δημοψήφισμα. Τον μεμφόταν ότι έβαζε πλάτη στο Ναι και με τη σειρά του ο γνωστός δημοσιογράφος της απαντούσε: «Εσείς βάζετε πλάτη από ότι βλέπω στο νέο μνημόνιο των 29 δισεκ.€ που έρχεται!».

Η τραγουδίστρια και ραδιοφωνική παραγωγός σήμερα κατακεραυνώνει την κυβέρνηση στα social media και δηλώνει πλέον ... άπιστος Θωμάς! «Οι Ευκαιρίες δόθηκαν... οι ελπίδες δεν δικαιώθηκαν... όπου φτωχός κι η μοίρα του... όνειρο ήταν και πάει... σαν προδομένος έρωτας που σε αφήνει με την πίκρα και τη θλίψη» γράφει μεταξύ άλλων στην τελευταία της ανάρτηση στο twitter. Και τελειώνει γράφοντας: «δεν θα πιστέψω ποτέ ξανά ωραία λόγια και γλυκά χαμόγελα... από κανέναν».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.