Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: «ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΜΕ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ»...!!!

Η Μαρία Αλιφέρη βρέθηκε απέναντι από την Αννίτα Πάνια στο Parole της Τετάρτης και οι εξομολογήσεις της κάνουν αίσθηση. Η ηθοποιός μίλη...


Η Μαρία Αλιφέρη βρέθηκε απέναντι από την Αννίτα Πάνια στο Parole της Τετάρτης και οι εξομολογήσεις της κάνουν αίσθηση. Η ηθοποιός μίλησε για το πώς κόπηκαν ξαφνικά οι εκπομπές της στην ΕΡΤ, αλλά και για τη νευρική ανορεξία που πέρασε στο παρελθόν.
«Όταν βγήκε το ΠΑΣΟΚ το 1981 μου έκοψαν τρεις εκπομπές στην ΕΡΤ. Χρόνια αργότερα έμαθα ότι θεωρήθηκα σύμβολο της δεξιάς. Με ειδοποίησαν από το γραφείο παραγωγής ότι δεν έχω εκπομπή, χωρίς να μου εξηγήσουν τίποτα. Είναι τόσο άδικο που δεν σου κάνει καρδιά να ρωτήσεις "γιατί;".»


«Είχα φτάσει 43 κιλά και δεν είχα πάρει χαμπάρι λόγω φόρτου εργασίας. Ξέχναγα να φάω. Θυμάμαι ότι είχα στο θέατρο ένα νερό που δεν το έπινα ολόκληρο, έβαζα στα χείλη μου προφανώς για να μιλήσω. Μια συνάδελφος έφερε στο καμαρίνι μου μια γιατρό. Είχα πίεση 4! Με έβαλε Δευτέρα-Τρίτη, με ντόπαραν με βιταμίνες, εκεί έμαθα ότι έχω νευρική ανορεξία και άρχισα να τρώω».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.