Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ: ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ... ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ!!!

Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, ο ρόλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη λύση του προβλήματος στην Συρία και η αντιμετώπιση της τρομοκρατίας, θα ε...

Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, ο ρόλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη λύση του προβλήματος στην Συρία και η αντιμετώπιση της τρομοκρατίας, θα είναι στο επίκεντρο της συνάντησης που θα έχει σήμερα με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών, Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάγερ, ο οποίος θα πραγματοποιήσει μονοήμερη επίσκεψη στην Λευκωσία.
Ο κ. Σταϊνμάγερ θα έχει συνομιλίες και με τον Κύπριο ομόλογο του , Ιωάννη Κασουλίδη, οι οποίες, εκτός από το Κυπριακό, θα καλύψουν τις διμερείς σχέσεις Κύπρου - Γερμανίας, την μετανάστευση και περιφερειακά θέματα κοινού ενδιαφέροντος.
Ο Γερμανός υπουργός θα μεταβεί και στο κατεχόμενο τμήμα της Λευκωσίας για να συναντηθεί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη , Μουσταφά Ακιντζί, με τον οποίο θα συζητήσει την πορεία των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό.
Αύριο αναμένεται να επισκεφθεί τη Λευκωσία ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών, ενώ για τις αρχές Δεκεμβρίου προγραμματίζονται επισκέψεις των υπουργών Εξωτερικών της Ρωσίας και των ΗΠΑ, κ.κ. Λαβρόφ και Κέρι αντίστοιχα.


http://www.newsbomb.gr/kypros/story/643392/sti-leykosia-o-germanos-ypex-v-stainmager-episkepsi-kai-sta-katexomena#ixzz3rjeE0myu

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.