Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ: ΕΧΤΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!!

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πύλη του νοσοκομείου «Δρομοκαΐτειο» πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στο πλαίσιο στάσης εργασίας από τις 9 έως...

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πύλη του νοσοκομείου «Δρομοκαΐτειο» πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στο πλαίσιο στάσης εργασίας από τις 9 έως τις 12.

Συμβολικά έχουν «χτίσει» την πύλη του νοσοκομείου αφήνοντας να εισέλθουν μόνο τα επείγοντα περιστατικά.

«Η λειτουργία του νοσοκομείου, το οποίο είναι ο στυλοβάτης της ψυχικής υγείας, βρίσκεται κάτω από το όριο ασφαλείας» υποστηρίζουν, προσθέτοντας ότι ετησίως γίνονται 3.000 εισαγωγές ασθενών και 15.000 ασθενείς επισκέπτονται τα εξωτερικά ιατρεία. Η υποχρηματοδότηση και υποστελέχωση, αναφέρουν, οδηγούν την ψυχική υγεία σε οριακό σημείο με επιπτώσεις στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Οι εργαζόμενοι καλούν το υπουργείο Υγείας να ενσκήψει στα προβλήματα της ψυχικής υγείας. Στις 2 Δεκεμβρίου θα συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η ΠΟΕΔΗΝ, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο και νέων κινητοποιήσεων αν δεν επιλυθούν τα προβλήματά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.