Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Α, ΜΩΡΗ ΚΑΡΑΨΩΝΑΡΑ... ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΗ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ Η ΚΙΜ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!

Η Κιμ Καρντάσιαν είναι πλέον από τις πιο γνωστές γυναίκες του πλανήτη. Περιμένοντας τον πελαργό και κάνοντας εκκεντρικές δημόσιες εμφανίσ...

Η Κιμ Καρντάσιαν είναι πλέον από τις πιο γνωστές γυναίκες του πλανήτη. Περιμένοντας τον πελαργό και κάνοντας εκκεντρικές δημόσιες εμφανίσεις, η τηλεπερσόνα κερδίζει τις ενυπώσεις αλλά και τον ενδιαφέρον των δημοσιογράφων.
Η 34χρονη δημοσιοποίησε τα συναισθήματα της μέσα από την προσωπική της ιστοσελίδα. Πως αισθάνεται άραγε βλέποντας την κοιλιά της φουσκωμένη;
«Όχι δεν αισθάνομαι σέξι! Αισθάνομαι ανασφαλής και τον περισσότερο καιρό αηδιαστική. Θα είμαι ειλικρινής: Για μένα, η εγκυμοσύνη είναι η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου», είπε η 34χρονη.
«Το σώμα σου μεγαλώνει και εσύ δεν χωράς πουθενά!», είναι ένα από τα παράπονα της Kim.«Γνωρίζατε ότι πρέπει να φοράς πάνα για δύο μήνες μετά τη γέννα; Τόσο σέξι!».
Νιώθει σέξι βλέποντας τον εαυτό της αυτή την περίοδο στον καθρέφτη;
«Όχι, δεν αισθάνομαι σέξι! Αισθάνομαι ανασφαλής και τον περισσότερο καιρό αηδιαστική. Αισθάνομαι τόσο ολοκληρωμένη όταν επανέρχομαι στο σημείο που θέλω», είπε χαρακτηριστικά.

koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.