Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ: ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΣΑΝ ΧΑΣΙΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ ΤΟΥΣ!!!

Δυο ηλικιωμένοι και ο γιος του ενός είχαν φυτέψει μια αρκετά μεγάλη χασισοφυτεία στον ελαιώνα που διατηρούσαν στο εσωτερικό του αγροκτήμα...

Δυο ηλικιωμένοι και ο γιος του ενός είχαν φυτέψει μια αρκετά μεγάλη χασισοφυτεία στον ελαιώνα που διατηρούσαν στο εσωτερικό του αγροκτήματός τους σε περιοχή του Αυλωναρίου Ευβοίας.

Όταν πήγαν για να την περιποιηθούν, όμως, έπεσαν στα χέρια ανδρών της Ο.Π.Κ.Ε. που καραδοκούσαν κρυμμένοι.

Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει την επιμελώς κρυμμένη φυτεία και την είχαν θέσει υπό διακριτική επιτήρηση. Όταν έφτασαν με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο τα δυο αδέλφια ηλικίας 67 και 65 χρόνων και ο 40χρονος γιος του πρώτου με σκοπό να ξεριζώσουν τα συνολικά 76 δενδρύλλια κάνναβης που βρίσκονταν σε πλήρη ανάπτυξη για να τα αποξηράνουν, βρέθηκαν ξαφνικά με χειροπέδες.

Σε μια αποθήκη στο εσωτερικό του αγροκτήματος βρέθηκαν και άλλα επτά αποξηραμένα δενδρύλλια μαζί με 180 γραμμάρια ακατέργαστης και μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας, τσάπες, τσουγκράνες, λίπασμα, ένα λάστιχο αυτόματου ποτίσματος και διάφορα σύνεργα για την περιποίηση της φυτείας, ενώ κατασχέθηκαν 340 ευρώ και τέσσερα κινητά που είχαν πάνω τους οι δράστες και το αυτοκίνητό τους. Οι δυο ηλικιωμένοι και ο 40χρονος οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενοι για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.