Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΤΑ Γ@ΜΗΣΕ ΟΛΑ!!! ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ Η ΓΡΙΑ ΜΑΓΙΣΣΑ Ο ΚΑΡΒΕΛΑΣ... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ!!!

Ήθελε να προκαλέσει και τα κατάφερε ο Νίκος Καρβέλας, με το νέο του τραγούδι «Ο Διάβολος Είναι Από Την Ελλάδα», στο οποίο ανακατεύει ναρκ...

Ήθελε να προκαλέσει και τα κατάφερε ο Νίκος Καρβέλας, με το νέο του τραγούδι «Ο Διάβολος Είναι Από Την Ελλάδα», στο οποίο ανακατεύει ναρκωτικά, σεξ, τον Πάνα, το Σατανά, τον Χριστιανισμό, τους Εβραίους και την αρχαία Ελλάδα!

Μετά το άλλο εμπνευσμένο σουξέ του «Ο σκύλος μου είναι gay», ο Νίκος Καρβέλας ξαναχτυπά με στίχους όπως «Ο Πάνας όπου κι αν έπαιζε γινόταν πανικός, από κρασί, μανιτάρια μαγικά και χασίσι, οι άνθρωποι ήταν χεσμένοι, τρελοπηδιούντοσαν, κι όλοι περνούσαν ωραία», «ο Χριστιανισμός τα γ@μ*σε όλα», «οι αρχαίοι μας πρόγονοι μας τα είπανε όλοι κι εμείς ξύνουμε τα αρχ*δ*α μας» και άλλα του ιδίου βεληνεκούς.

Το βασικό στόρι του τραγουδιού είναι ότι ο αρχαιελληνικός θεός Πάνας έγινε στην πορεία… Βελζεβούλ, άρα «ο διάβολος είναι από την Ελλάδα»!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.