Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ο ΕΛΤΟΝ ΤΖΟΝ: ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΚΕΪ!!!

«Θέλω να συναντηθώ με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, να πιω ένα τσάι μαζί του και να του αλλάξω γνώμη για τους ομοφυλόφιλους», δήλωσε ο δημοφιλή...


«Θέλω να συναντηθώ με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, να πιω ένα τσάι μαζί του και να του αλλάξω γνώμη για τους ομοφυλόφιλους», δήλωσε ο δημοφιλής τραγουδοποιός Έλτον Τζον στο ΒΒC από το Κίεβο, όπου βρίσκεται και συναντήθηκε με τον Ουκρανό πρόεδρο, Πέτρο Ποροσένκο. Ο σερ Έλτον Τζον μίλησε με τον πρόεδρο της Ουκρανίας για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων στην χώρα και δήλωσε ότι η συνάντησή του με τον Ποροσένκο ήταν επιτυχημένη, ενώ, παράλληλα ευχαρίστησε τον Ουκρανό πρόεδρο για την υποστήριξή του.

Όμως, ο Έλτον Τζον εξέφρασε στην ίδια συνέντευξη την επιθυμία να βρεθεί με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν με στόχο «να του εξηγήσει ότι οι ομοφυλόφιλοι δεν είναι το πρόβλημα του κόσμου και όλοι μαζί ενωμένοι θα πρέπει να λύσουν τα προβλήματα του κόσμου».

Ο 68χρονος τραγουδιστής χαρακτήρισε την στάση της ρωσικής κυβέρνησης απέναντι στους ομοφυλόφιλους «γελοία» και έκανε αναφορά στην δήλωση του Βλαντιμίρ Πούτιν για τους ομοφυλόφιλους στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες το 2014, όταν ο Ρώσος πρόεδρος είχε αναφέρει: «Οι ομοφυλόφιλοι είναι ευπρόσδεκτοι στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αρκεί νααφήσουν τα παιδιά ήσυχα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.