Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... ΒΡΗΚΑΝ ΣΕ ΚΑΥ\ΤΑΥΛΙΣΜΟ ΓΥΦΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΤΟΝ 11ΧΡΟΝΟ ΔΙΟΝΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ!

Σε καταυλισμό Ρομά στον Ασπρόπυργο εντοπίσθηκε από Αστυνομικούς που τον αναζητούσαν ο 11άχρονος Διονύσης Τ. για τον οποίο ενεργοποιήθηκ...


Σε καταυλισμό Ρομά στον Ασπρόπυργο εντοπίσθηκε από Αστυνομικούς που τον αναζητούσαν ο 11άχρονος Διονύσης Τ. για τον οποίο ενεργοποιήθηκε Amber Alert, μετά τη φυγή του από το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Στον καταυλισμό Ρομά Ασπροπύργου εντοπίσθηκε, ο 11άχρονος Διονύσης Τ, ο οποίος είχε φύγει από το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» (30/08) οπου παρέμενε σε φιλοξενία, με Εισαγγελική παραγγελία.

Ο ανήλικος εντοπισθηκε απο Αστυνομικους του Τμήματος Αναζητήσεων και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ανηλίκων, το οποίο είχε αναλάβει τη διερεύνηση της φυγής, στον εντοπισμό και επιστροφή του 11άχρονου.

Οι έρευνες είχαν επικεντρωθεί στον καταυλισμό Ρομά του Ασπροπύργου, καθώς προέκυψε από πληροφορίες ζευγάρι το οποίο φέρεται να εμπλέκεται στην «εκουσια φυγή» του 11άχρονου Διονύση Τ. από το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Καταθέσεις ομοφυλων του, φέρεται να «έδειχναν» τη θεία του ανηλίκου η οποία με μέλη της οικογένειας οργάνωσαν την απομάκρυνση του ανήλικου αγοριού από το Παιδιατρικό Νοσηλευτικό Ίδρυμα μετά το επισκεπτηριο που είχαν μαζί του.

Για την εξαφάνιση του 11άχρονου, είχε ενεργοποιηθεί Amber Alert, ενώ η διερεύνηση της υπόθεσης, είχε ανατεθεί στο τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.