Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΟΝΝΕΔ ΣΤΗ ΝΙΚΗΤΑΡΑ...!! ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ...

Ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης αποφάσισε να επιστρέψει στο σημείο αναφοράς της ΝΔ, στο κτίριο της οδού Ρηγίλλης, αριθμ. 18. Οχι,...



Ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης αποφάσισε να επιστρέψει στο σημείο αναφοράς της ΝΔ, στο κτίριο της οδού Ρηγίλλης, αριθμ. 18. Οχι, δεν ανοίγει ακόμη τα γραφεία για να γίνει η μετακόμιση του κόμματος, καθώς πρέπει να γίνουν πολλές εργασίες για να γίνει λειτουργικό, αλλά για... προεκλογική συγκέντρωση, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης.

Οργανώνεται μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ έξω από τα παραδοσιακά γραφεία της, όπου θα μιλήσει ο πρόεδρος του κόμματος, που μάλιστα έδωσε και εντολή να υπάρχουν πολλές σημαίες, κόρνες και καραμούζες.

Στη συγκέντρωση μαθαίνω ότι θα είναι και ο Κώστας Καραμανλής, που ο κ. Μεϊμαράκης θέλει, αν το δεχθεί ο πρώην πρωθυπουργός, να ανεβεί στην εξέδρα, αφού είναι σημείο αναφοράς για την παράταξη. Ο κ. Καραμανλής επιστρέφει το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα μετά τις θερινές του διακοπές και από Δευτέρα... «ανοίγει» το Πολιτικό Γραφείο του, από το οποίο αναμένεται να περάσουν πάρα πολλά στελέχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.