Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ... ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ ΤΟΥ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΟΥ ΜΠΟΙΝΓΚ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΕΚΡΗΞΗ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ...!!!

Εκκενώθηκαν περιοχές του νησιού Ρεϋνιόν την Παρασκευή όταν σημειώθηκαν εκρήξεις από το ενεργό ηφαίστειο Πιτόν ντε λα Φουρνέζ Το νησί π...


Εκκενώθηκαν περιοχές του νησιού Ρεϋνιόν την Παρασκευή όταν σημειώθηκαν εκρήξεις από το ενεργό ηφαίστειο Πιτόν ντε λα Φουρνέζ

Το νησί που βρίσκεται ανατολικά της Μαδαγασκάρης βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αυτές τις ημέρες, καθώς οι κάτοικοι φέρονται να βρήκαν συντρίμμια της πτήσης MH370, που εξαφανίστηκε από τα ραντάρ των Μaλαισιανών αερογραμμών στις 8 Μαρτίου του 2014, το οποίο είχε ξεβράσει η θάλασσα.

Υπάρχουν σοβαρές υποψήφιες ότι πρόκειται για τμήμα του μοιραίου Boeing 777 που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς πριν από 16 μήνες.



Το μέρος του φτερού που βρέθηκε στην παραλία έχει ήδη φτάσει στην Τουλούζ της Γαλλίας ώστε να γίνουν εξειδικευμένες αναλύσεις για να διαπιστωθεί τελικά αν πρόκειται για κομμάτι του μοιραίου αεροπλάνου.

To ηφαίστειο Πιτόν ντε λα Φουρνέζ που βρίσκεται στο νησί του Ινδικού είναι ένα από τα πιο ενεργά ηφαίστεια στον κόσμο αφού ακουμπά στο όριο μίας τεκτονικής πλάκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.