Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΧΑΝΙΩΝ - ΡΕΘΥΜΝΗΣ: ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΙΣΤΟΙ ΜΕ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΟΥΡΟΠΙΤΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟ ΤΑΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΦΑΝΟΥΡΙΟ!

Την παραμονή της εορτής στον Ιερό Ναό Αγίου Φανουρίου στην Εθνική Οδό πραγματοποιήθηκε μέγας πανηγυρικός Εσπερινός προεξάρχοντος του Πα...



Την παραμονή της εορτής στον Ιερό Ναό Αγίου Φανουρίου στην Εθνική Οδό πραγματοποιήθηκε μέγας πανηγυρικός Εσπερινός προεξάρχοντος του Πανοσιολογιωτάτου Πρωτοσυγκέλλου Αρχιμ. Δαμασκηνού Λιονάκη, συμπροσευχουμένων του οικείου εφημερίου Πρωτ. Χρήστου Παπουτσάκη, πολλών κληρικών της Μητροπόλεως και εκατοντάδων πιστών.

Μετά το πέρας της Ακολουθίας ευλογήθηκαν οι εκατοντάδες Φανουρόπιτες, ταξίματα των πιστών.

Στο κήρυγμα του ο Πανοσιολογιώτατος αναφέρθηκε στον θαυματουργό Άγιο Φανούριο, στον Άγιο που φανερώνει την αγάπη και την χαρά σε κάθε άνθρωπο και σε κάθε οικογένεια. Δεν υπάρχει Χριστιανός που να μην γνωρίζει τον θαυματουργό αυτόν Άγιο, και αυτό φαίνεται από την αθρόα προσέλευση που έχουν όλοι οι αφιερωμένοι στον Άγιο Ναοί. Ας ευχηθούμε ο Άγιος Φανούριος να μας φανερώσει την ελπίδα ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που βιώνει το ελληνορθόδοξο Γένος μας.










ΕΚΚΛΗΣΙΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.