Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΥΟ ΔΙΚΤΥΟ... ΡΩΣΟΙ ΧΑΚΕΡ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ...!!!

Tο αμερικανικό υπουργείο Άμυνας καταγγέλλει πως δέχθηκε «Κυβερνο-επίθεση» από τη Ρωσία, σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι NBC, που επικαλεί...


Tο αμερικανικό υπουργείο Άμυνας καταγγέλλει πως δέχθηκε «Κυβερνο-επίθεση» από τη Ρωσία, σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι NBC, που επικαλείται κυβερνητικούς αξιωματούχους.

Η Ρωσία ξεκίνησε οργανωμένη κυβερνο-επίθεση εναντίον του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) του Γενικού Επιτελείου του Πενταγώνου. Η επίθεση πραγματοποιήθηκε γύρω στις 25 Ιουλίου, με τις χάκερ να αποκτούν πρόσβαση σε 4.000 στρατιωτικά και μη, αρχεία.

Όπως αποκάλυψαν ειδικοί, η επίθεση έγινε μέσω ενός είδους αυτοματοποιημένου συστήματος, το οποίο αποσπά με μαζικό τρόπο μεγάλες ποσότητες δεδομένων από χιλιάδες λογαριασμούς.
Πάντως, οι αμερικανικές αρχές δεν εμφανίζονται βέβαιες για το εάν οι επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν με ευθύνη της ρωσικής κυβέρνησης ή απλώς, έγιναν από ιδιώτες Ρώσους χάκερ.

Μετά τη αποκάλυψη της κυβερνο-επίθεσης, διατάχθηκε το άμεσο «κλείσιμο» του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε να γίνουν οι απαιτούμενες εργασίες. http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.