Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΑΝΩΜΑΛΑΡΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ: ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΟΥΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΑΝΙΟ!!!

Ποινή τριών ετών και εννέα μηνών φυλάκισης επιβλήθηκε στον πρώην δάσκαλο Jonathan Thomson-Glover, ο οποίος ομολόγησε ότι κατά τη διάρκεια...

Ποινή τριών ετών και εννέα μηνών φυλάκισης επιβλήθηκε στον πρώην δάσκαλο Jonathan Thomson-Glover, ο οποίος ομολόγησε ότι κατά τη διάρκεια της εργασίας του σε ένα ιδιωτικό οικοτροφείο στο Μπρίστολ είχε βιντεοσκοπήσει πάνω από 100 μαθητές σε ιδιωτικές στιγμές, με τη βοήθεια κρυφών καμερών.

Τα παιδιά που βιντεοσκόπησε ο 53χρονος στα 16 χρόνια που εργαζόταν στο Clifton College ήταν ηλικίας από 12-17 ετών. Σύμφωνα με την Independent, στο σπίτι του πρώην δασκάλου βρέθηκαν συνολικά 300 βιντεοταινίες που περιλάμβαναν υλικό συνολικής διάρκειας 2.500 ωρών. Σε αυτό, νεαρά αγόρια και κορίτσια εμφανίζονται να αλλάζουν ρούχα, να κάνουν ντους, να χρησιμοποιούν την τουαλέτα και να γδύνονται, μην έχοντας ιδέα ότι οι κινήσεις τους καταγράφονται.

Το Clifton College ιδρύθηκε το 1862 και θεωρείται ένα από τα καλύτερα οικοτροφεία της Μ. Βρετανίας , όπου τα ετήσια δίδακτρα αγγίζουν τις 30.000 λίρες. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η υπόθεση αυτή έχει εξελιχθεί σε σκάνδαλο, αφού αποτελεί τεράστια παραβίαση της εμπιστοσύνης των γονέων και του ιδιωτικού απόρρητου του μαθητών ενός από τα πιο ευυπόληπτα ιδρύματα της Αγγλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.