Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ Ή ΠΡΑΞΗ ΗΡΩΙΣΜΟΥ; ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΒΥΘΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΩ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥ! (VID)

Όλα πήγαιναν σύμφωνα με το σχέδιο που είχε εκπονηθεί. Στην κρισιμότερη φάση όμως και ενώ η καρδιά του ασθενούς ήταν έξω από το κορμί του...


Όλα πήγαιναν σύμφωνα με το σχέδιο που είχε εκπονηθεί. Στην κρισιμότερη φάση όμως και ενώ η καρδιά του ασθενούς ήταν έξω από το κορμί του, το σύστημα ηλεκτροδότησης του νοσοκομείου έπαθε βραχυκύκλωμα. Το χειρουργείο βυθίστηκε στο σκοτάδι. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά η γεννήτρια του νοσοκομείου που θα έπρεπε να πάρει μπροστά και να λειτουργήσει, είχε τεθεί εκτός… Η ζωή του Tagir κρεμόταν από μια κλωστή και από την ψυχραιμία των γιατρών.





Και ξαφνικά συνέβη το αναπόφευκτο. Οι χειρουργοί συνειδητοποίησαν ότι η καρδιά του 54χρονου ασθενούς σταμάτησε. Βυθισμένοι όλοι στο σκοτάδι άκουγαν μόνο τις αναπνοές τους. Είχαν παγώσει. Ο ασθενής πέθαινε. Τότε ο 45χρονος χειρουργός έκανε μια κίνηση που αποδείχτηκε καθοριστική.

Σε ελάχιστο χρόνο το κορμί του ασθενούς φωτίστηκε από δέκα κινητά τηλέφωνα. Ο χειρουργός συνέχισε να κάνει τη δουλειά του, μέχρι που κατάφερε και επανέφερε την καρδιά του ασθενούς. Μετά από ώρα η επέμβαση ολοκληρώθηκε με επιτυχία. «Δεν ξέρω εάν αυτό που κάναμε ήταν εγκληματικό ή πράξη ηρωισμού. Τουλάχιστον σώσαμε τον άνθρωπο» είπε μετά το τέλος της επέμβασης ο Abdamanov.


PESTO MOU

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.