Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΑΥΡΟΣ 12ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗ ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΦΟΝΟ. ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑΣ 15ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ 17ΧΡΟΝΟΣ!

Αφορά τη δολοφονική επίθεση με πυροβολισμούς στην Ομάχα της Νεμπράσκα, στις 29 Ιουνίου. Οι τρεις ανήλικοι πήγαν να προμηθευτούν με ναρκω...


Αφορά τη δολοφονική επίθεση με πυροβολισμούς στην Ομάχα της Νεμπράσκα, στις 29 Ιουνίου. Οι τρεις ανήλικοι πήγαν να προμηθευτούν με ναρκωτικά, έχοντας δύο διαφορετικούς τύπους όπλων στη διάθεσή τους, τα οποία και χρησιμοποίησανΜία ακόμη υπόθεση εγκληματικότητας ανηλίκων, η οποία σοκάρει με τις λεπτομέρειές της, αποκαλύφθηκε στις ΗΠΑ. Πιο συγκεκριμένα, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 12χρονου αγοριού, καθώς και ενός 15χρονου και ενός 17χρονου ως συνεργών του για τη δολοφονία του 31χρονου Τζαμιμέλ Ρέι.




Πρόκειται το περιστατικό που συνέβη στην Ομάχα της Νεμπράσκα, στις 29 Ιουνίου, το οποίο κατέληξε στον θάνατο του 31χρονου. Οι τρεις ανήλικοι θέλησαν να προμηθευτούν με ναρκωτικά. Είχαν κλείσει ραντεβού με τον Τζαμιμέλ Ρέι, έχοντας μαζί τους δύο διαφορετικούς τύπους όπλων.

Ο 31χρονος πυροβολήθηκε εξ επαφής και κατέληξε στα τραύματά του κατά τη μεταφορά του στο Nebraska Medical Center. Μαζί με τον Ρέι ήταν ο 30χρονος Τσαρλς Φίσερ, ο οποίος επίσης τραυματίστηκε από τους πυροβολισμούς των ανηλίκων, αλλά κατάφερε να διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα και τις φωτογραφίες των τριών ανηλίκων. Ο 12χρονος ονομάζεται Jarrell Milton, ο 15χρονος Jamar E. Milton και ο 17χρονος Shuntayvious Primes-Willis.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.