Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΕΣ... ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ: «ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕ ΣΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑ ΤΥΧΗ!»

Συγκεκριμένα, ο πάμπλουτος επιχειρηματίας χαρακτήρισε την Ελλάδα ως χώρα που δεν μπορεί να σωθεί με τίποτα και έκρουσε τον κώδωνα του κιν...



Συγκεκριμένα, ο πάμπλουτος επιχειρηματίας χαρακτήρισε την Ελλάδα ως χώρα που δεν μπορεί να σωθεί με τίποτα και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου ότι οι ΗΠΑ, με το χρέος που έχουν, ενδέχεται να έχουν την ίδια τύχη.




«Αυτή τη στιγμή το χρέος μας έχει φτάσει στα 18 τρισεκατομμύρια. Πολύ σύντομα θα ανέβει στα 20 τρισεκατομμύρια. Όταν θα πάει στα 24 τρισεκατομμύρια δεν θα υπάρχει γυρισμός. Θα φτάσουμε πολύ σύντομα σε αυτό το σημείο. Τότε θα γίνουμε σαν την Ελλάδα. Μια χώρα που δεν μπορεί να σωθεί με τίποτα».




Ο Τραμπ, που στο μεταξύ ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, χρησιμοποίησε ως ισχυρό χαρτί για την καμπάνια του την προσωπική του περιουσία λέγοντας στους συγκεντρωμένους οπαδούς του ότι αυτή αγγίζει τα 9.2 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ έχει 500 εκατομμύρια σε υποχρεώσεις. «Μια από τις μεγάλες τράπεζες ήρθε και μου είπε πως θέλει να με δανείσει με τέσσερα δισεκατομμύρια ευρώ;». Κι όλο αυτό για να αποδείξει πως το επιχειρηματικό του προφίλ είναι τόσο ισχυρό που του ανοίγει όλες τις πόρτες.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.