Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΟΝΒΟΪ ΤΗΣ "ΑΦΘΟΝΙΑΣ": Η ΒΡΩΜΑ ΚΕΡΝΑΕΙ "ΕΙΔΙΚΟ ΓΕΥΜΑ" ΚΑΙ ΑΜΑΣΗΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΕ 1.000.000 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ!

Τονίζουμε εδώ και πολύ καιρό στο pentapostagma.gr , ότι η Άγκυρα με «όχημα» την μουσουλμανική θρησκεία , προσπαθεί να «αλώσει» τα Βαλ...


Τονίζουμε εδώ και πολύ καιρό στο pentapostagma.gr, ότι η Άγκυρα με «όχημα» την μουσουλμανική θρησκεία , προσπαθεί να «αλώσει» τα Βαλκάνια , παίζοντας πολύ καλά το «παιχνίδι» του «προστάτη» όλων των μουσουλμάνων. Στόχος της τουρκικής πολιτικής και θρησκευτικής ελίτ , είναι η δυτική Θράκη μας, η Βοσνία, η νότια Βουλγαρία, η βόρειο Αλβανία , το Κόσοβο και η νότια Σερβία.

Θύματα στην προκειμένη περίπτωση όλοι οι γηγενείς κάτοικοι, μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα οι οποίοι μέσω εορτών, πανηγυριών και διαφόρων άλλων εκδηλώσεων καλούνται να « προσβλέπουν» για όλα τα προβλήματα τους στην « μητέρα πατρίδα τους», δηλαδή την Τουρκία .

Στην προκειμένη περίπτωση και λόγω της κρίσης , τουρκικό κομβόι ( με τρόφιμα) θα αναχωρήσει από την Κωνσταντινούπολη και θα διέλθει από 9 διαφορετικές βαλκανικές χώρες( προφανώς θα έρθει και στην Ξάνθη και την Κομοτηνή) .!!!

Το αποκαλούμενο , σύμφωνα με άρθρο στην ιστοσελίδα της τουρκικής τηλεόρασης TRT, και ως «κομβόι της αφθονίας», με αφορμή το Ραμαζάνι θα αναχωρήσει σήμερα από την Κωνσταντινούπολη με προορισμό τα Βαλκάνια. Φέτος η διοργάνωση πραγματοποιείται για 11η φορά με αφορμή την εορτή του Ραμαζανοιύ των μουσουλμάνων στα Βαλκάνια.

Το κομβόι θα διανύσει απόσταση 5 χιλιάδων χιλιόμετρων, και στις στάσεις που θα κάνει θα ετοιμάσει ειδικό γεύμα σε 1 εκατομμύρια μουσουλμάνους στα Βαλκάνια.!!!

Προβλέπεται σύμφωνα με το άρθρο, ότι κατά την διάρκεια του ραμαζανιού, το τουρκικό Κονβόι να σταματήσει σε 9 διαφορετικές χώρες και σε 19 διαφορετικές πόλεις στα Βαλκάνια, προετοιμάζοντας κάθε βράδυ τα ειδικά γεύματα δωρεάν φυσικά!!.

Το τουρκικό κομβόι της «αφθονίας» θα αποτελείται από 4 μεγάλα φορτηγά, 2 λεωφορεία, 4 μίνι-μπας και θα απαρτίζεται από 80 άτομα, όλοι εθελοντές.

Η όλη προσπάθεια προσφοράς τροφίμων δωρεάν σε ένα εκατομμύριο μουσουλμάνους στα Βαλκάνια, αποτελεί μία πρώτης τάξεως προπαγάνδα για την Τουρκία. Σιγά –σιγά , μέρα με την ημέρα , η τουρκική επίσημη παρουσία στην περιοχή αυτή θα διευρύνει την τουρκική επιρροή και τους συμμάχους της Άγκυρας. Στην προκειμένη περίπτωση υπάρχει μόνο ένα ερώτημα. Θα δεχόταν η Τουρκία μία ανάλογη κίνηση για τους χριστιανούς, ή κάποια άλλη θρησκεία εντός της επικράτειας της;



π

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.