Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΑΛΛΟΥ ΕΣΚΑΣΕ;;; ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΑΤΜ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!! ΝΑ ΤΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ... ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ!!!

Μεγάλες δυσκολίες αντιμετωπίζουν οι Γερμανοί πολίτες αλλά και οι επισκέπτες στο Βερολίνο, προκειμένου να βρουν χαρτονομίσματα στα ATM, τα...

Μεγάλες δυσκολίες αντιμετωπίζουν οι Γερμανοί πολίτες αλλά και οι επισκέπτες στο Βερολίνο, προκειμένου να βρουν χαρτονομίσματα στα ATM, τα οποία μετά και την παρέλευση του τριημέρου της Πρωτομαγιάς έχουν ουσιαστικά αδειάσει.

Το πρόβλημα οφείλεται σε μια εργασιακή διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην εταιρεία που έχει αναλάβει τις χρηματαποστολές στις τράπεζες αλλά και την επανεφοδιασμό των ATM.

Συγκεκριμένα, το συνδικάτο Verdi έχει κηρύξει απεργία στην εταιρεία εδώ και ημέρες, πράγμα που είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει εφοδιασμός των ATM, τη στιγμή που υπάρχουν σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις προκειμένου να «κλείσει» το θέμα και να συμφωνήσουν οι εργαζόμενοι με την εταιρεία για τις νέες τους συμβάσεις.

Καθοριστική για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων είναι η σημερινή ημέρα στην οποία θα υπάρξει συνάντηση, ενώ όπως αναφέρει ο γερμανικός τύπος, η εταιρεία προσπάθησε να κάνει παραδόσεις χαρτονομισμάτων, όμως δεν κατάφερε να βρει απεργοσπάστες, γεγονός που σημαίνει οτι ο μόνος δρόμος είναι η συζήτηση και η συμφωνία μαζί τους.

Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.