Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΞΑΛΛΗ Η ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΥΠΕΡΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΣΑ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ": ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΣΟΥΚΑΛΑ!!! ΜΙΛΑΜΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ!!!

Γιατί η Μαρία Κανελλοπούλου έγινε έξαλλη με τους Ράδιο Αρβύλα; Με τους συντελεστές της σατιρικής εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» τα έβαλε η β...


Γιατί η Μαρία Κανελλοπούλου έγινε έξαλλη με τους Ράδιο Αρβύλα;

Με τους συντελεστές της σατιρικής εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» τα έβαλε η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην ηθοποιός, Μαρία Κανελλοπούλου.

Ο λόγος είναι ότι σατίρισαν, όπως η ίδια λέει, τον βουλευτή Επικρατείας του κυβερνώντος κόμματος, πανεπιστημιακό Κωνσταντίνο Τσουκαλά.

Η κυρία Κανελλοπούλου έγραψε στην προσωπική σελίδα της στο Facebook: «Όταν είσαι «Ράδιο-Αρβύλα» μπορείς να «σατιρίζεις» ακόμα και τον Κωνσταντίνο Τσουκαλά…..»Δεν ξέρει να μιλάει»….Όχι βρέ….Δεν ξέρει….», για να προσθέσει: «Παραδώστε εσείς μαθήματα…..Γι’αυτό πληρώνεστε εξ άλλου….Για να «μεταλαμπαδεύετε «Γλώσσα, Δημοκρατία, Αξίες…Ούπς!!! Ξέχασα!!! Η «σάτιρα» είναι υπεράνω κριτικής…».

Τη συγκεκριμένη άποψη της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, εκτός των πολιτικών φίλων της, σχολίασε και ο γνωστός σκηνοθέτης-σεναριογράφος, κ. Κώστας Φέρρης, ο οποίος σημείωσε: «Σιγά τη σάτιρα…».

fimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.