Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΜΦΩΝΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΚΕΪ... ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ...

Στο JOY με οικοδέσποινα την Τζένη Μπαλατσινού βρέθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος, κάθισε στο πάτωμα - ...

Στο JOY με οικοδέσποινα την Τζένη Μπαλατσινού βρέθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος, κάθισε στο πάτωμα - όπως είθισται στην εκπομπή - και μίλησε για τη ζωή του, τον γάμο του με την Ευγενία Μανωλίδου, τη σχέση του με την πρώην σύζυγό του, Μαρία Φρονιμίδη και τον ρόλο του χαζομπαμπά.
Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο ζήτημα της ομοφυλοφιλίας της αρχαίας Ελλάδας και στο βιβλίο του «Η ομοφυλοφιλία στην Αρχαία Ελλάδα- Ο μύθος καταρρίπτεται». «Όχι ότι δεν υπήρχε ομοφυλοφιλία αλλά δεν ήταν κοινωνικά αποδεκτή στην αρχαία Ελλάδα». Ποια είναι η γνώμη του για την ομοφυλοφιλία; «Πάντα υπήρχε και πάντα θα υπάρχει», απάντησε. Σε σχετική ερώτηση, ο Άδωνις Γεωργιάδης ειπε ότι είναι υπέρ των γάμων των ομοφυλόφιλων αλλά διαφωνεί στο κομμάτι της υιοθεσίας παιδιών. «Νομίζω ότι αν το επιτρέψουμε είναι σαν να επιβάλλουμε σε ένα παιδί ότι θα πρέπει να έχει μία τελείως διαφορετική αντίληψη για την οικογένεια», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.