Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ (ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ) Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ

Είδαμε με τρόμο προχθες το βράδυ τις σκηνές που εξελίσσονταν στις φυλακές Κορυδαλλού. Οι «παράτυποι» και μη μετανάστες που έχουν εισέλθει...



Είδαμε με τρόμο προχθες το βράδυ τις σκηνές που εξελίσσονταν στις φυλακές Κορυδαλλού. Οι «παράτυποι» και μη μετανάστες που έχουν εισέλθει στη χώρα μας και «λιάζονται» ακόμη και στις φυλακές μας έχοντας κάνει κάθε είδους έγκλημα αποφάσισαν να αλληλοσφαγούν, όλως περιέργως πριν ξεκινήσει και πάλι η δίκη των στελεχών και βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Για την οποία δίκη και ο δήμος του Κορυδαλλού και οι «αλληλέγγυοι» αριστεριστές και μετανάστες έχουν εκδηλώσει την αντίθεσή τους για τον τόπο διεξαγωγής της. Γεννώνται πολλά ερωτηματικά σχετικά με το χρόνο που έγινε η εξέγερση στον Κορυδαλλό. Η δίκη ξεκινά πάλι στις 7/5/2015. Και είναι πλέον γνωστό τοις πάσι ότι όλες οι κατηγορίες είναι αβάσιμες και άδικα και παράνομα είναι προφυλακισμένοι οι βουλευτές μας. Όλοι γνωρίζουν ότι θα αθωωθούν πανηγυρικά και γι’ αυτό έχουν «λυσσάξει» οι πολιτικοί αντίπαλοι της Χρυσής Αυγής, γιατί γνωρίζουν πολλοί καλά ότι το πανηγύρι που είχαν στήσει επί δύο περίπου χρόνια εις βάρος του κόμματός μας θα πάει στο βρόντο τελικά. Γι’ αυτό και θέλουν να καθυστερήσουν τη δίκη ώστε να συνεχίζουν να λασπολογούν το κόμμα μας πριν το τελικό αποτέλεσμά της.

Το μίσος τους είναι τέτοιο που δεν θα με εξέπληττε εάν η εξέγερση των κρατουμένων των φυλακών Κορυδαλλού ήταν στημένη απ’ όλους αυτούς τους οπαδούς της παγκοσμιοποίησης, τους λαθρολάγνους, τους ανθέλληνες, για να μπορέσουν μέσα στη γενικότερη αναταραχή ακόμη και να βλάψουν σωματικά τους προφυλακισμένους βουλευτές μας ή ακόμη και να τους θανατώσουν, αφού δεν μπορούν να τους καταδικάσουν. Διότι γνωρίζουν ότι παρά τα όσα έπραξαν εναντίον του κόμματος, δεν κατάφεραν να ρίξουν το ποσοστό του και βρέθηκε στην τρίτη θέση και στις ευρωεκλογές του Ιουνίου και στις εθνικές εκλογές του Ιανουαρίου.

Ξέρουν επίσης πολύ καλά ότι ανάμεσα στους κρατούμενους προφυλακισμένους βουλευτές μας είναι και ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο βουλευτής που κατάφερε στο δήμο της Αθήνας να τους κερδίσει κατά κράτος παίρνοντας το 17% των ψήφων των Αθηναίων πολιτών που δεν θέλουν να βλέπουν την πόλη τους και τις οικογένειές τους έρμαια των «λιαζόμενων» λαθρομεταναστών και τη χώρα τους προς πώληση. Δεν είναι άλλωστε τυχαίος ο πόλεμος που έγινε όλο αυτό το διάστημα στο συγκεκριμένο βουλευτή και από τα ΜΜΕ. Γιατί ο Ηλίας Κασιδιάρης στη Βουλή έβγαλε στο φως με κίνδυνο της ζωής του και της ελευθερίας του, όλο το βρωμερό παρασκήνιο των διώξεων εναντίον της Χρυσής Αυγής, είπε όλη την αλήθεια στον ελληνικό λαό για τις προδοτικές συμφωνίες της προηγούμενης συγκυβέρνησης εις βάρος της χώρας και για το ξεπούλημά της και εξακολουθεί και μέσα από τη φυλακή να μάχεται για τα εθνικά μας θέματα, πάντα συμπαραστάτης στα προβλήματα των ελλήνων πολιτών. Γι’ αυτό και έγινε η προφυλάκισή του. Όμως ούτε με αυτό τον τρόπο κατάφεραν να τον σταματήσουν. Δεν τους μένει τίποτε άλλο να κάνουν, γι’ αυτό θεωρώ πολύ ύποπτο και επικίνδυνο το χρόνο της εξέγερσης στις φυλακές Κορυδαλλού. Οι πολιτικοί αντίπαλοι της Χρυσής Αυγής είναι αδίστακτοι και δεν θα με εξέπληττε ακόμη κι αν προσπαθήσουν να βλάψουν τη σωματική ακεραιότητα του Ηλία Κασιδιάρη μέσα στις φυλακές. Καλώ λοιπόν τον Υπουργό Δικαιοσύνης να πράξει το καθήκον του και να προστατεύσει τους προφυλακισμένους βουλευτές μας. Θεωρώ όμως ότι η καλύτερη προστασία γι’ αυτούς θα ήταν η άμεση αποφυλάκισή τους ώστε να μην κινδυνεύουν από τους κάθε λογής μετανάστες που «φιλοξενούνται» στις φυλακές της χώρας μας, περνώντας βεβαίως πολλαπλασίως καλύτερα από ότι θα περνούσαν αν εξέτιαν την ποινή τους στη δική τους πατρίδα. Είναι υποχρέωση του Υπουργού Δικαιοσύνης και του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη η προστασία των παράνομα προφυλακισμένων βουλευτών μας που σαν Έλληνες πολίτες θα έπρεπε να απολαμβάνουν τουλάχιστον τα δικαιώματα των «παράτυπα» εισερχομένων μεταναστών, αλλά και σαν βουλευτές εκλεγμένοι από το ελληνικό λαό θα έπρεπε να έχουν τη δυνατότητα να παρευρίσκονται απρόσκοπτα στη Βουλή των Ελλήνων και να μην εμποδίζονται στη διεξαγωγή του κοινοβουλευτικού τους έργου, με κίνδυνο μάλιστα της ζωής τους, κρατούμενοι σε φυλακές υπό εξέγερση.

Κωνσταντίνος Τερζάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.