Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΝΩ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΕΡΤ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ: ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ "Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ" ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΑΓΚΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ!!! ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ...

Ανοίγει ο ραδιοφωνικός σταθμός «Memleketim Fm» (Η Πατρίδα μου) για τους Τούρκους που ζουν στο εξωτερικό. Είναι μια πρωτοβουλία της TR...


Ανοίγει ο ραδιοφωνικός σταθμός «Memleketim Fm» (Η Πατρίδα μου) για τους Τούρκους που ζουν στο εξωτερικό.

Είναι μια πρωτοβουλία της TRT και του Υπουργείου Εξωτερικών.

Το σχετικό πρωτόκολλο υπογράφηκε από τον γενικό διευθυντή της Τουρκικής Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης Σενόλ Γκιόκα και τον υφυπουργό Εξωτερικών Νατζί Κορού.

«Τα ραδιοφωνικά προγράμματα είναι πολύ αποτελεσματικά. Ειδικά για να μαθαίνουν καλύτερα και μα μιλούν σωστότερα την τουρκική γλώσσα οι νέοι που είναι εκεί. Θα ήθελα και εγώ με ιδιαίτερο ενθουσιασμό να επισημάνω ότι το Memleketim Fm θα έχει μια αξιόλογη συμβολή», δήλωσε ο κ. Γκιόκα.

Ο κ. Κορού από την πλευρά του είπε:

«Με το Memleket Fm που αντικαθιστά το Avrupa Fm, θα έχουμε πλέον τη δυνατότητα να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες μας σε ένα πιο ζωντανό και διαδραστικό κλίμα».
Ο δε πρόεδρος του Τμήματος Ξενόγλωσσων Προγραμμάτων, Σουλεϊμάν Ερντάλ είπε ότι το πρόγραμμα θα ξεκινά στις 7 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ και θα αποτελείται κυρίως από ειδήσεις και μουσική.

Το ραδιόφωνο θα εκπέμπει και μέσω συχνοτήτων και μέσω διαδικτυακού portal.

Σκοπός του προγράμματος αυτού είναι να χρησιμοποιούν πιο αποτελεσματικά την τουρκική γλώσσα οι Τούρκοι που ζουν στο εξωτερικό.
Η ιστοσελίδα του ραδιοφωνικού σταθμού είναι η εξής:
www.memleketim.gov.tr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.