Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΛΙΣΣΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!! ΜΑΖΕΥΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΜΕΛΙ!!! ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΣΕΙ ΚΑΤΑΚΟΥΤΕΛΑ ΤΟΝ... ΣΟΥΛΤΑΝΟ

Μέλισσα χαρακτήρισε τον εαυτό του ο Ταγίπ Ερντογάν, η οποία «παίρνει κι από κάτι από κάθε λουλούδι», για να φτιάξει τουρκικό μέλι. «Θ...


Μέλισσα χαρακτήρισε τον εαυτό του ο Ταγίπ Ερντογάν, η οποία «παίρνει κι από κάτι από κάθε λουλούδι», για να φτιάξει τουρκικό μέλι.

«Θα είναι αποκλειστικά της Τουρκίας, θα είναι όπως μία μέλισσα που φτιάχνει μέλι, μαζεύοντας κι από κάτι από κάθε λουλούδι και δίνοντάς μας μια γεύση ενός αληθινά διαφορετικού μελιού», τόνισε.

Με αυτή την παρομοίωση θέλησε ο πρόεδρος της Τουρκίας να εξηγήσει το πως επιδιώκει να είναι η ισχυρή εκτελεστική προεδρία, που οραματίζεται, η οποία δεν θα έχει καμία σχέση με τις ασιατικές ή αφρικανικές δικτατορίες.

Μιλώντας σε συμπόσιο στην Αγκυρα, απευθύνθηκε στους επικριτές, που τον κατηγορούν πως θέλει να ενισχύσει την ήδη αυταρχική διακυβέρνησή του, αλλά και στους συμπαθούντες που φοβούνται πως μια νέα συνταγματική τάξη θα διαβρώσει τις δημοκρατικές ελευθερίες, που ήδη αμφισβητούνται.

Ο Ταγίπ Ερντογάν επιθυμεί να αλλάξει τα δεδομένα στη γείτονα χώρα επισημαίνοντας, παράλληλα, πως το σύστημα ελέγχων και ισορροπιών θα λειτουργεί αποτελεσματικότερα υπό μια πλήρως εκτελεστική προεδρία. Βέβαια, δεν παρουσίασε λεπτομερώς τη μορφή την οποία θα πάρουν αυτοί οι έλεγχοι.


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.