Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΠΟΛΥΒΟΛΑ ΤΗΣ 96 ΑΔΤΕ... ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ ΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΙΟ ΘΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΑΝΟΙΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΕΣ ΑΚΤΕΣ...!!!

Αν θέλεις Ειρήνη …Προετοιμάσου για Πόλεμο είπαν κάποτε κάποιοι και μάλλον αυτοί που το είπαν ήταν Σοφοί ! Αυτό φαίνεται πως έβαλαν...



Αν θέλεις Ειρήνη …Προετοιμάσου για Πόλεμο είπαν κάποτε κάποιοι και μάλλον αυτοί που το είπαν ήταν Σοφοί !
Αυτό φαίνεται πως έβαλαν σκοπό και στόχο οι Πυροβολητές της 96 ΑΔΤΕ και έκαναν την μέρα νύχτα με τις βολές των Πυροβόλων που οι κάνες τους ζεστάθηκαν για τα καλά !

Για ένα διήμερο οι Πυροβολητές έσπειραν τη θάλασσα με φωτιά και ατσάλι υπενθυμίζοντας σε φίλους ,γνωστούς και εχθρούς οτι παρά την Οικονομική κρίση ο Στρατός μας έχει πυρομαχικά να φάνε και οι κότες !

Το διήμερο της 29ης και 30ης Απριλίου οι Πυροβολητές της 96 ΑΔΤΕ της νήσου Χίου είπαν να καλωσορίσουν τον Μάη με δραστικές βολές όλων των διαμετρημάτων πυροβολικού νύχτα και μέρα και με όλα τα τα πυροβόλα …Αυτοκινούμενα ,ρυμουλκούμενα ,αντιαεροπορικά και αντιαβακικά !

Το αποτέλεσμα δείτε τα στις εικόνες απο τις βολές με προτίμηση απέναντι απο τις Τουρκικές ακτές …Για να μην ξεχάσουμε και τους τομείς βολής !

Παντού ακουγόταν το Σύνθημα των Πυροβολητών …κοίλο κάνης καθαρό και η διαταγή του Αξιωματικού Βολής να σε κάνει να ανατριχιάζεις «Πυροβολητές στις θέσεις σας «!

2-52
4-435-386-328-209-2110-1411-6

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.