Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΣΦΑΞΕ ΜΑΝΑ, ΑΔΕΡΦΗ, ΠΑΤΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 36 ΩΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΛΣΙΛΙΟ ΤΗΣ ΟΞΦΟΡΔΗΣ!

Μετά από 36 ώρες ανθρωποκυνηγητού, οι αρχές εντόπισαν το πτώμα του 21χρονου Jed Allen να κρέμεται από δέντρο σε δασική έκταση στην Οξφόρδη....


Μετά από 36 ώρες ανθρωποκυνηγητού, οι αρχές εντόπισαν το πτώμα του 21χρονου Jed Allen να κρέμεται από δέντρο σε δασική έκταση στην Οξφόρδη.

Νωρίτερα είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου τη 48χρονη μητέρα του Janet Jordon, τον 46χρονο σύντροφό της Philip Howard και την 6χρονη κόρη τους και ετεροθαλή αδερφή του Derin Jordon.






Μετά το άγριο έγκλημα τηλεφώνησε στον καλύτερό του φίλο Jordan Dee για να πει αντίο και έστειλε ένα προσωπικό μήνυμα σε 7 φίλους του, εκμυστηρευόμενος τι είχε κάνει και ζητώντας τους να καλέσουν τις αρχές.

"Έκανα κάτι κακό" ήταν το τελευταίο του μήνυμα προτού αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του δια απαγχονισμού.

Μετά το τριπλό φονικό, οργανώθηκε μαζική έρευνα με τη συμμετοχή 100 αστυνομικών για τον μοναχικό και θλιβερό 21χρονο δολοφόνο.






Το πτώμα του εντοπίστηκε από περαστικούς να κρέμεται από δέντρο σε απόσταση αναπνοής από το σημείο όπου είχαν επικεντρωθεί οι έρευνες των αρχών.

Οι αξιωματικοί είχαν βρει το φονικό όπλο στο σπίτι της οικογένειας στο Didcot, Oxfordshire, με τον επικεφαλής Chris Ward να επισημαίνει πως δεν αναζητούν άλλους υπόπτους, εκφράζοντας παράλληλα τα συλλυπητήριά του προς τις οικογένειες και τους φίλους των θυμάτων.






Λίγες ώρες νωρίτερα είχεν δώσει στη δημοσιότητα πλάνα του από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας καταστήματος στο WHSmith στον σταθμό της Οξφόρδης όπου αγόρασε ένα μπουκάλι νερό.

Είχε πάρει τρένο από το Didcot μετά το φρικτό έγκλημα και πήγε στο κέντρο της Οξφόρδης όπου οι κάμερες τον κατέγραψαν να περπατά ατάραχος προς το πάρκο όπου κάποτε εργαζόταν ως κηπουρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.