Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

+18 NEEΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΠΑΛΜΥΡΑΣ

Tα συριακά μέσα από την πρώτη στιγμή έκαναν λόγο για 400 πολίτες που σφαγιάστηκαν είτε εκτελέστηκαν.Η ΜΚΟ του Λονδίνου άτυπος εκπρόσωπο...



Tα συριακά μέσα από την πρώτη στιγμή έκαναν λόγο για 400 πολίτες που σφαγιάστηκαν είτε εκτελέστηκαν.Η ΜΚΟ του Λονδίνου άτυπος εκπρόσωπος τύπου του Λονδίνου εξ αρχής σιώπησε και όταν άρχισε να διαρρέει το υλικό που ντοκουμεντάρει τις σφαγές και τους αποκεφαλισμούς βγήκε να μετριάσει το νούμερο μιλώντας για 217 εκ των οποίων πολίτες που εκτελέστηκαν από το Ισλαμικό Κράτος σε διάστημα 9 ημερών στην περιφέρεια της Χομς που περικλείει και την Παλμύρα.

Μέχρι κι αυτή τη στιγμή βγαίνει και νέο υλικό από τους αποκεφαλισμόυς που έγιναν σε κεντρικούς δρόμους της πόλης κατά των υποστηρικτών του συριακού κράτους που είναι αντίπαλος με το Ισλαμικό Κράτος.

Σύμφωνα με στρατιωτικές συριακές πηγές η ISIS επιτέθηκε στην περιοχή της Παλμύρα με περισσότερους από 14 000 τρομοκράτες που έφθασαν με πολεμικά οχήματα όπως αμερικανικά HAMER.

Οι ισλαμιστές τακφιριστές πιστεύεται ότι χρησιμοποίησαν ρουκέτες με γέμηση λευκού φωσφόρου κατά τον βομβαρδισμό.Η τηλεόραση η συριακή ανέφερε ότι δεκάδες δημόσιοι υπάλληλοι εκτελέστηκαν μεταξύ αυτών και η προσιταμένη του νοσηλευτικού προσωπικού του τοπικού νοσοκομείου με όλα τα μέλη της οικογένειάς της.

Τα συριακά μέσα ανέφεραν ότι τα περιουσιακά στοιχεία των πολιτών που έφυγαν δημεύθηκαν από την οργάνωση ενώ σε όσους παρέμειναν τέθηκε το δίλημμα να ακολουθήσουν το σκοταδιστικό τρόπο ζωής ή να σφαγιαστούν. Γιατροί νοσοκόμοι δημόσιοι λειτουργοί εκτελέστηκαν από την ISISμε το που κατέλαβε την πόλη.

Στις 20 Μαίου η Daesh (ISIS) επέβαλε τον ισλαμιστικό νόμο στην πόλη, έκοψε το ηλεκτρικό δίκτυο και προσχώρησε σε μια επιχείρηση πόρτα πόρτα σε αναζήτηση απίστων και προδοτών δια ξίφους.Με μεγάφωνα έστελναν απειλητικά μηνύματα εναντίον των υποστηρικτών του συριακού κράτους. Την επομένη δημοσιοποιήθηκαν οι φωτό με τους άγρια αποκεφαλισμένους στους δρόμους.

Ο πρωθυπουργός της Συρίας Wael al-Halaqi, σε δήλωσή του χθες καταδίκασε αυτό το βάρβαρο έγκλημα κατηγορώντας ως συνυπεύθυνες τις χώρες που υποστηρίζουν την τρομοκρατία (Σ.Αραβία,Κατάρ,Τουρκίακλπ).

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.