Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ KAI ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ! ΑΡΠΑΞΑΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ 14 ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΠΩΣ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΡΗ ΤΗΣ! Η ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΤΙΣ ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΤΗΣ!

Σε ένα τρομακτικό λάθος υπέπεσαν οι αρχές στο Μεξικό που άρπαξαν με τη βία μια μαθήτρια από το σχολείο της στο Μεξικό και την έστειλαν ...


Σε ένα τρομακτικό λάθος υπέπεσαν οι αρχές στο Μεξικό που άρπαξαν με τη βία μια μαθήτρια από το σχολείο της στο Μεξικό και την έστειλαν στις ΗΠΑ μετά τους ισχυρισμούς μιας γυναίκας πως είναι η εξαφανισμένη κόρη της.

Η νεαρή Alondra Luna Nunez ούρλιαζε ενώ την τραβούσαν αστυνομικοί μέσα από το σχολείο της για να τη στείλουν στο Τέξας, πιστεύοντας ότι ήταν κόρη της Alondra Diaz Garcia.


Όταν έφτασε στο Χιούστον, υποβλήθηκε σε τεστ DNA με το οποίο αποδείχτηκε το τρομακτικό λάθος των αρχών που ενήργησαν απερίσκεπτα.

Οι γονείς της εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν νομικά εναντίον των αστυνομικών και του δικαστή που έδωσε την εντολή να προσαχθεί βίαια.

Η 14χρονη Alondra Luna Nunez σημείωσε πως δεν κρατά κακία στην Alondra Diaz Garcia και της ευχήθηκε να βρει την κόρη της.

"Μου ζήτησε να τη συγχωρήσω για ό,τι μας έκανε", σημείωσε η νεαρή κοπέλα που πέρασε μια απίστευτη περιπέτεια από... λάθος.

Η γυναίκα που δεν έχει δει την κόρη της τα τελευταία 8 χρόνια, πίστευε ότι η Alondra Luna Nunez είχε την ίδια ουλή ανάμεσα στα φρύδια της.

Το υπουργείο Εσωτερικών επισήμανε πως λειτούργησε απλώς ως διαμεσολαβητής κατά την έναρξη της δικαστικής διαδικασίας και της συνεργασίας μεταξύ των αμερικανικών και μεξικανικών αρχών για την επιστροφή της ανήλικης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.