Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΣΟΦΡΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗ... ΑΠ' ΕΞΩ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΣΚΑΣΕ...!!

Στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής οδηγήθηκαν οι δύο σωφρονιστικοί υπάλληλοι οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι για τη φύλαξη της κυρίας Β...

Στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής οδηγήθηκαν οι δύο σωφρονιστικοί υπάλληλοι οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι για τη φύλαξη της κυρίας Βίκυς Σταμάτη στο Δρομοκαΐτειο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν φρουρούμενη το τελευταίο διάστημα με ψυχολογικά προβλήματα. 

Οι φρουροί συνελήφθησαν με την κατηγορία απελευθέρωσης κρατουμένου και το αδίκημα είναι αυταπάγγελτο.

Δείτε το μπαλκόνι από το οποίο το έσκασε αλλά και το εσωτερικό του δωματίου της, όπως ακριβώς το άφησε - Φωτογραφικό υλικό

Αυτό είναι το δωμάτιο που ζούσε η Βίκυ Σταμάτη στο Δρομοκαΐτειο, όπως ακριβώς το άφησε πριν δραπετεύσει. Το protothema.gr κατάφερε και μπήκε στον χώρο όπου ζούσε η κυρία Σταμάτη. Στις φωτογραφίες φαίνεται το μπαλκόνι από το οποίο φέρεται να δραπέτευσε. Οπως βλέπετε το δωμάτιο είναι ισόγειο και αν κάποιος παραβιάσει την πόρτα είναι μετά πανεύκολο να βρεθεί στον προαύλιο χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν οι δυο φρουροί ανακάλυψαν ότι η κυρία Σταμάτη λείπει από το δωμάτιο της σάστισαν και προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει. Αμέσως κατευθύνθηκαν στο μπαλκόνι και είδαν ότι είχε παραβιαστεί. Οπως φαίνεται, το λουκέτο, του οποίου το κλειδί πρέπει να σημειωθεί ότι βρίσκεται στο γραφείο της προϊσταμένης, ήταν ανοιχτό από την εξωτερική μεριά. Αμέσως οι φρουροί ειδοποίησαν τους ανωτέρους τους και ειδοποίησαν την πύλη. Στο σημείο έφτασε και η αστυνομική ομάδα με τους σκύλους Κ9 τα οποία έλεγξαν όλους τους εξωτερικούς χώρους του ψυχιατρείου χωρίς ωστόσο να έχει ανακοινωθεί ότι βρέθηκε κάτι. Σύμφωνα πάντως με μαρτυρίες, στο νοσοκομείο μπορείς να μπεις και να βγεις εύκολα με ή χωρίς αυτοκίνητο.


ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"





Στη συνέχεια βλέπετε το εσωτερικό του δωματίου της. Είναι ακριβώς όπως το άφησε πριν εξαφανιστεί μέσα στη νύχτα.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.