Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΠΑΛΗΚΑΡΟΣ Ο ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ...

Ψηλά τον πήχη βάζει ο Λευτέρης Πετρούνιας, που λίγο μετά την κατάκτηση ... του χρυσού στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονπελιέ θέτει ως σ...


Ψηλά τον πήχη βάζει ο Λευτέρης Πετρούνιας, που λίγο μετά την κατάκτηση ...
του χρυσού στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονπελιέ θέτει ως στόχο το χρυσό στους Ολυμπιακούς αγώνες. Με συνέντευξή του στο ΣΠΟΡΤculture, μιλάει για το σημαντικό του επίτευγμα, τις δυσκολίες που υπάρχουν και την πολιτεία που δεν δείχνει την απαιτούμενη στήριξη στον αθλητισμό, με εξαίρεση το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ.

Ποια είναι τα συναισθήματά σου μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου;

«Η αλήθεια είναι πως δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα αυτό που συνέβη. Θεωρώ, όμως, πως έχουμε παλέψει πολύ όλο αυτό το διάστημα για να γίνει κάτι τέτοιο κι είμαι πολύ χαρούμενος για αυτήν την επιτυχία».

Η επόδοσή σου ήταν υπέρβαση ή ήταν εντός προγράμματος η επιτύχία αυτή;

«Όλα έγιναν βάσει προγράμματος! Πραγματικά σας λέω, έγιναν όλα ακριβώς όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Δεν θα πω πως ήταν αναμενόμενο το αποτέλεσμα, γιατί ποτέ στον αθλητισμό δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί ή δεν ξέρεις τι μπορείς να περιμένεις από τον αντίπαλό σου και κάποιους αστάθμητους παράγοντες. Θα πω, ωστόσο, ότι ήταν αναμενόμενη η εκτέλεση από πλευράς μου. Το περιμέναμε ότι θα γίνει έτσι το πρόγραμμα. Απλώς, δεν ξέραμε το αποτέλεσμα».

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.