Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ! ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ! ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

Γράφει ο Αντίοχος Πιλοτικό πρόγραμμα τακτοποίησης των προσφύγων (με ή χωρίς εισαγωγικά) ξεκινάει το υπουργείο Εσωτερικών, Διοικητικής Α...

Γράφει ο Αντίοχος

Πιλοτικό πρόγραμμα τακτοποίησης των προσφύγων (με ή χωρίς εισαγωγικά) ξεκινάει το υπουργείο Εσωτερικών, Διοικητικής Ανασυγκρότησης και δε συμμαζεύεται, της συγκυβέρνησης των Τσιπροκαμμένων. Ιδού τι προσφέρει στους τυχερούς, που… προτίμησαν (όπως χαρακτηριστικά έλεγε κάποτε και ο νυν πρόεδρος της «δημοκρατίας» τους…) την Ελλάδα:

«Η πρόταση του ΥΠΕΣ είναι προγράμματα φιλοξενίας για αιτούντες άσυλο σε αυτόνομα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, -προγράμματα που έχουν ήδη εφαρμοστεί με επιτυχία πιλοτικά στην Αθήνα αλλά και σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη- τα οποία προσφέρουν στέγαση σε διαμέρισμα, σίτιση, παροχή ειδών ένδυσης και υπόδησης, υποστηρικτικές υπηρεσίες π.χ. ιατρική υποστήριξη, προγράμματα εκμάθηση ελληνικής γλώσσας, χορήγηση μηνιαίας κάρτας απεριόριστων διαδρομών με τα μαζικά μέσα μεταφοράς και επικοινωνία μέσω της διαμεσολάβησης διερμηνέα».

Δώσε μου και μένα μπάρμπα! Επειδή δε όλα αυτά μεταφράζονται και γράφονται σε εφημερίδες του εξωτερικού, είναι ποτέ δυνατόν με τέτοιες προσφορές να… προτιμήσουν άλλη χώρα της Ευρώπης οι επίδοξοι λαθρομετανάστες; Είναι δυνατόν να μην κάνουν τα πάντα για να ’ρθουνε στην Ελλάδα;

(ΥΓ): Στην Ελλάδα της «ανθρωπιστικής κρίσης» -ο όρος είναι της παρούσας συγκυβέρνησης- υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που έχουν άμεση ανάγκη από στέγαση σε διαμέρισμα, σίτιση, παροχή ειδών ένδυσης και υπόδησης, ιατρική υποστήριξη, μηνιαία κάρτα απεριορίστων διαδρομών και που δεν έχουν ανάγκη… εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας και διαμεσολάβησης διερμηνέα (άρα θα κοστίσουν λιγότερα…). Αλλά, αυτοί δεν περιλαμβάνονται στα προγράμματα… στοργής των Τσιπροκαμμένων, γιατί έχουν την ατυχία να είναι Έλληνες!

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.