Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΔΕΙΤΕ ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΠΟΥΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΖΩΖΕΙ ΤΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΜΩΡΑ ΕΙΧΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΚΟ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΥ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΑΣΦΑΛΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ.

Συγκλονίζουν οι εικόνες από την επιχείρηση διάσωσης των δίδυμων αγοριών, που γεννήθηκαν μέσα στο σκάφος που τους μετέφερε στην Ελλάδα. ...


Συγκλονίζουν οι εικόνες από την επιχείρηση διάσωσης των δίδυμων αγοριών, που γεννήθηκαν μέσα στο σκάφος που τους μετέφερε στην Ελλάδα.
Στα πλάνα που καταγράφηκαν από το ελικόπτερο Super Puma που έσπευσε να παραλάβει τα νεογέννητα, τη μητέρα τους και τρεις ακόμη μετανάστριες, φαίνεται καρέ-καρέ η επιχείρηση διάσωσης, που έγινε τα ξημερώματα, κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Τα δύο αγοράκια γνώρισαν το σκληρό πρόσωπο της ζωής από την πρώτη τους ανάσα, αφού γεννήθηκαν εν πλω και μάλιστα μέσα σε δουλεμπορικό.

click4more: Αγαθονήσι: Μετανάστρια γέννησε δίδυμα μέσα σε δουλεμπορικό! Μεταφέρθηκαν με Super Puma στη Σάμο

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα, στη θαλάσσια περιοχή ανοικτά του Αγαθονησίου. Η νεαρή γυναίκα από το Καμερούν αισθάνθηκε τους πόνους της γέννας την ώρα που επέβαινε στο σκάφος που τη μετέφερε στη χώρα μας και κατάφερε να φέρει στη ζωή δυο αγοράκια βάρους 1.820 γραμμαρίων το ένα και 1.800 γραμμαρίων το δεύτερο.

Τα νεογνά και η μητέρα τους μεταφέρθηκαν με Super Puma στο Νοσοκομείο Σάμου στις 5 το πρωί και στη συνέχεια στην Αθήνα, αφού τα βρέφη έχουν υποθερμία, αλλά δεν εκφράζεται φόβος για τη ζωή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.